Så starter de mindste på græs

Søndag den 1. maj afvikles de første stævner for U5-U7 årgangene. Over 200 tilmeldte hold og mere en 1.000 forventningsfulde børn er klar til kamp flere forskellige steder rundt omkring på Fyn.


_______________________________________________________________________

Hele 9 klubber har valgt at lægge græs til første stævnedag for de mindste. U5-U7 stævnerne fordeles rundt på hele Fyn, så der vil altid være mulighed for at deltage i et stævne i nærheden. Søndag den 1. maj skal der fx afvikles stævner i både Tved, Glamsbjerg, Krogsbølle, Brenderup og Fjordager.

Kampprogammet uddeles på spilledagen
For at det hele skal være så fleksibelt som muligt, uddeles det endelige kampprogram først, når man møder op på spilledagen. Det betyder, at der på nuværende tidspunkt ikke foreligger et fast kampprogram, og det derfor ikke er muligt at søge holdet frem via klubsøgning. Man skal i stedet søge holdet frem via den enkelte række. Fx U7 drenge - se eksempel her. Klikker man derefter på det enkelte afviklingsted, kan man se, hvilke hold der skal spille der. Der er selvfølgelig taget geografiske hensyn.

Hvis man som klub husker at tilføje en holdkontakt i forbindelse med tilmelding at holdet, så modtager han/hun automatisk besked vedrørende spillested.

Masser af 3-bold i vente
Udover stævnerne den 1. maj, vil der også blive spillet fodbold for de mindste søndag den 22. maj og søndag den 19. juni. Ligeledes vil der blive afholdt Jyske 3-bold Storstævne i Dalum IF lørdag den 4. juni.

Log ind