TV-stjerne klar til Fynsk Fodbold Award 2017

Fynsk Fodbold Award i 2016 blev et brag af en fest, og forberedelserne til næste års awardfest er i fuld gang. Første navn på plakaten er TV-stjerne og komiker Andreas Bo, som skal sprede stjernestøv og højt humør ud over awardshowet.


____________________________________________________________

27. oktober. Det er den dato, man skal notere sig rundt om i de fynske fodboldstuer. Det er nemlig på den dato, at fynsk fodbold igen fejrer sig selv og hinanden til Fynsk Fodbold Award 2017 i Otterup Hallerne.

Festen i 2016 bød på kendte navne som Anders Breinholt, Lis Sørensen og Peter AG. Også i 2017 vil der komme stjernedrys over Fynsk Fodbold Award, og med Andreas Bo er der lagt stærkt fra land:

- Andreas Bo er et kendt ansigt og en folkelig komiker med mange talenter. Derfor betragter vi det som lidt et scoop, at han er med på Fynsk Fodbold Award 2017, forklarer DBU Fyns administrationschef Claus Gramm Pedersen og fortsætter:

- Med ham er der garanti for et sjovt og underholdende awardshow. Det er det, vi gerne vil lave. At han så også er fynbo, født og opvokset i Nr. Lyndelse, og medejer af en fodboldklub passer jo som fod i hose til en fynsk fodboldfest.

Andreas Bo er kendt for bl.a. Cirkusrevyen, Live fra Bremen, Rundt på Gulvet og en række af sine egne standup shows. Han er måske især kendt for sin evne til at parodiere kendte personer, som Kim Larsen og Thomas Blachman.

Kom med til fest!
Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere ja kort sagt alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk der bare er fodboldinteresseret og har lyst til en sjov aften. Bag festen står igen DBU Fyn, Nordfyns Erhverv- og Turisme, Albani, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Sport Event Fyn.

- Vi glæder os til igen at invitere fynsk fodbold til fest. I 2016 startede vi med et brag af en fest, som vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på. Derfor håber vi også at se endnu flere festglade fodboldinteresserede personer til næste års Fynsk Fodbold Award. Så der skal lyde en stor opfordring til allerede nu, at notere den 27. oktober i kalenderen. Jo flere vi er, jo sjovere bliver det, slutter Claus Gramm Pedersen.

En evaluering af festen blandt deltagere fra den første udgave af Fynsk Fodbold Award viser da også, at de klubber der deltog i 2016 også har et ønske om at deltage i 2017.

Øvrige kunstnere offentliggøres i 2017, hvor der også åbnes for billetsalget.

Vi ses til 
Fynsk Fodbold Award

d. 27. oktober i Otterup Hallerne.


Se video fra sidste års fest her:Log ind