Få flere piger i klubben, når Pigeraketten lander

Der er fortsat ledige datoer til afvikling af Pigeraketten. Få en skræddersyet dag til piger med fokus på at holde dem på hold i klubben bagefter.


Her besøger Pigeraketten Hareskoven IF Foto: www.fodboldbilleder.dkHvis I vil have flere piger i jeres fodboldklub, så tilmed jeres klub til Pigeraketten her!

I år fokuserer Pigeraketten nemlig i endnu højere grad på at få pigerne rekrutteret fra Pigeraketten til faste medlemskaber i klubberne, og det er derfor en unik mulighed for at skabe en relation til en masse aktive piger.

Pigerne kommer dog ikke helt af sig selv, så det kræver, at I som klub benytter Pigeraketten til at oplyse pigerne om klubbens fodboldtilbud, og at klubben inviterer alle piger i aldersgruppen til at være en del af Pigeraketten og fodboldfællesskabet.

Pigeraketten kombinerer fodbold med leg og bevægelse og skal vække lysten til at spille fodbold hos piger i alderen 5-11 år, der ikke spiller fodbold i forvejen. Af samme grund er det også gratis for pigerne, og alle kan være med. Og så er det samtidig en god oplevelse for de piger, der allerede spiller i klubben. 

Pigeraketten skaber rammerne for nogle hyggelige timer i klubben, hvor I som klub får mulighed for at fortælle pigerne og deres forældre om de tilbud og aktiviteter, I kan tilbyde. Og så viser erfaringer faktisk, at omkring halvdelen af alle pigerne på Pigeraketten ikke spiller fodbold i forvejen, så med den rette indsats er Pigeraketten en god måde at tiltrække nye spillere til klubben.

Det koster 3000 kr. for klubben at deltage, og Pigeraketten vil blive afholdt mellem april og september 2016.

I kan i tourplanen se hvilke datoer der er ledige i forhold til evt. afvikling i jeres klub. Se tourplanen her.  

Læs meget mere om Pigeraketten her.  

Log ind