Mød ligesindede til Fodbold Fitness i Langeskov IF

DBU Fyn og Langeskov IF byder i fælleskab velkommen til Fodbold Fitness-forårskur for nuværende og måske kommende fodbold fitness-spillere. Opskriften er enkel: Det skal være sjovt!Fodbold fitness er en sjov og anderledes måde at spille fodbold på, og interessen for det vokser. Især kvinder finder fodbold i den nye indpakning tiltalende, og en årsag til det kan være, at spillet handler om fællesskab, sjov og motion i stedet for topscorere og pointregnskab.

4. april er der mulighed for at møde ligesindede og netævrke, når der afvikles GRATIS Fodbold Fitness Forårskur i Langeskov IF. Her er der mulighed for at prøve Fodbold Fitness og få inspiration til Fodbold Fitness-træningen, hvis man allerede er i gang. Afhængigt af tilmeldinger laver vi korte kampe (for sjov!) på små baner - både for etablerede Fodbold Fitness-hold og helt nye spillere.

Det hele rundes af med hygge, hvor Langeskov IFs fodbold fitness-kvinder byder på en gang mad.

Arrangementet starter kl. 19.00, og alle kan være med, uanset niveau, alder og udstyr. Det eneste det kræver er faktisk godt humør.

Se invitationen i større format her.

Tilmelding og yderligere info

Tilmelding og spørgsmål kan rettes til fodbold fitness-konsulent Henrik Sørensen på mail heso@dbu.dk eller telefon 2157 5009.

Log ind