Kom til fodboldfest for børn!

Glade børn, spændende fodbold og sjove aktiviteter for hele familien. Det er opskriften på Jyske 3-bold storstævner, og nu venter snart endnu en sjov fodbolddag af slagsen. Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge i U5 til U9 - og piger i U5 til U11.
Vil du gerne give dit børnehold en særlig fodboldoplevelse og måske endda have deres familie med?

Så er et Jyske 3-bold storstævne et helt oplagt valg for de yngste fodboldspillere, men også for søskende og forældre er der masser af sjove og gratis aktiviteter at tage sig til.

Stævnet foregår d. 10. september i Middelfart, og det er gratis at spille med. Der er medaljer til alle spillere.

Man får 2 timer med masser af intens fodbold og masser af sjov - også uden for banerne med fodboldtivoli, hoppeborg og gratis kaffe som nogle af trækplastrene.

Der er åbent for tilmelding til stævnet via KlubOffice eller på mail. Se meget mere om de jyske storstævner her.Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag (dog kun max. 2 timer pr. hold) - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook og på jyske3bold.dk.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge i U5 til U9 - og piger i U5 til U11. 

Se billeder fra årets første Jyske 3-boldstævne her.Fotos: Christopher Miller (DBU Fyn)
 
  

Log ind