Årets Fynske Holdkammerat: De nominerede er...

Ved Fynsk Fodbold Award 2016 den 28. oktober kårer DBU Fyn og Nordfyns Erhverv og Turisme Årets Fynske Holdkammerat. Der er nu udpeget tre kandidater til prisen.


____________________________________________________________

 Gode kammerater er limen i den fynske breddefodbold. Det er ganske enkelt dem, der gør det sjovt både på og ikke mindst uden for banen. Derfor ønsker Nordfyns Erhverv og Turisme i samarbejde med DBU Fyn at hylde kammeratskabet, og dem der gør lidt ekstra, for at andre også har det sjovt. Det gør vi ved at kåre Årets Fynske Holdkammerat (30+).

Vi har modtaget en række indstillinger, og her er de tre nominerede: 

Simon Berthelsen, Langskov IF - Old Boys
Simon er en af de spillere, der altid skaber god stemning på holdet. Han har et smittende humør, og når Simon er til fodbold, stiger humøret helt automatisk en smule hos holdkammeraterne. Han er tidligere spillende træner for et af klubbens seniorhold og derved et kendt og populært ansigt i klubben. Han giver stadig stadig en hånd med, hvis der er behov for det på et af seniorholdene - for sådan er Simon - han tænker på andre end sig selv. Han er heller ikke bleg for at spytte i kassen, når der skal hentes en "kiste" i tutten, og da holdet skulle have nyt spillertøj, stod Simon også klar med en sponsoraftale med hans firma. Sociale arrangementer har også høj prioritet hos Simon, der flere gange har samlet drengene til kortaften, fodboldaften eller noget helt 3.

Allan Meldgaard, Kildemosens Boldklub, Herre Serie3
Allan er, trods en alder på 39 år, stadigvæk aktiv både på og udenfor banen i Kildemosens Boldklub. Han spiller for tiden oftest kamp for klubbens Herre 2. hold, men han er ikke bange for at hoppe i støvlerne og hjælpe til, såfremt klubbens Herre 1.hold i serie 1 skulle have behov for hjælp. Til træning går han forrest i et forsøg på at vise især de yngre holdkammerater, at selvom det "bare" er træning, så skader det ikke at gå bare en smule fysisk til hinanden - altid med et smil på læben og en sjov kommentar. Han brokker sig aldrig, når der skal løbes de sure løb eller flyttes mål. Efter træning er han med til at fremme det sociale på tværs af både herre- og damehold ved at blive hængende til en øl eller to, hvor han gerne selv er mand for at betale en halv eller hel kasse øl til holdet. Derudover er Allan Meldgaard næstformand og trådte i foråret i karakter som formand, da den nuværende formand måtte gå på orlov. Allan er manden, der ordner mange af de praktiske "handy-man" opgaver, herunder opsætning af bander og vores nye KB-skilt. Desuden er han tovholder, når klubben afholder 'Arbejdsdag' for dens medlemmer. Endvidere er han med i klubbens 'Sponsorudvalg', der kæmper en hård kamp for at hente sponsorindtægter ind til vores lille klub.

Winnie Rasmussen, Gislev IF, Dame senior - fodbold fitness
Winnie går altid forrest med et smil - både udenfor banen og på banen. Hun er vellidt af alle, og hun har en god humor, der smitter. Hun er en fighter på banen, på trods af hun har rundet de 40 og spiller med 10 år yngre kvinder. Winnie er indbegrebet af den perfekte holdkammerat, og hun fortjener at vinde en pris for det store hjerte, hun har!

Vinderen afsløres til Fynsk Fodbold Award 2016 d. 28. oktober.

Med prisen følger et gavekort på kr. 10.000,- til en af de tre handelstandsforeninger på Nordfyn (Søndersø, Otterup eller Bogense).

Log ind