Er din klub årets fodboldklub eller har du en god holdkammerat?

I forbindelse med Fynsk Fodbold Award 2016 uddeles en række priser. Tre af priserne uddeles efter indstillinger fra jer. Frist for indstilling er den 1. oktober.Ved DBU Fyns stort anlagte show ”Fynsk Fodbold Award 2016”, der løber af stablen den 28. oktober, skal en række klubber og personer hædres med fornemme priser. 
Du kan få indflydelse på Årets Fynske Fodboldklub, Årets Børne- og Ungdomsklub og Årets Fynske Holdkammerat ved at indstille din kandidat til en af priserne. 

Nedenfor kan du få et kort overblik over de tre priser.

Årets Fynske Fodboldklub 

DBU Fyn og Albani ønsker sammen at hædre en breddeklub på Fyn, der gør en ekstra indsats for at skabe et attraktivt og velfungerende idrætsmiljø for både unge og gamle
Såvel store som mindre klubber kan altså komme i spil til prisen - også selvom klubben ikke nødvendigvis opfylder alle de for prisen udarbejdede kriterier. 

Med prisen som Årets Fynske Fodboldklub følger en check på kr. 25.000,-
Så gør din klub en ekstra ordinær indsats for fodbolden, så tøv ikke med at sende din indstilling af sted. 

Blandt de indstillede klubber udvælges tre kandidater, hvoraf vinderen skal findes iblandt.

Læs mere om prisen på denne side, hvor du også kan indstille klubber: Årets Fynske Fodboldklub 2016

Årets Børne- og Ungdomsklub
Børne- og ungdomsfodbolden er fundamentet for hele fynsk fodbold. Derfor er dette område ekstremt vigtigt, og noget som kræver hårdt arbejde i de fynske klubber. 
DBU Fyn ønsker med denne pris, at hædre en klub, der gør en ekstraordinær indsats for børne- og ungdomsfodbolden på Fyn, og som er med til at sikre at fynsk fodbold har en fremtid. 

Der er opstillet en række kriterier for prisen såsom uddannelse af trænere, fokus på fastholdelse og rekruttering og fokus på pigefodbold for blot at nævne nogle af kriterierne. 
Såvel store som små klubber kan komme i spil til prisen, og det er vigtigt at understrege, at det ikke er antallet af tilmeldte hold, der er kardinalpunkt ved udvælgelse af vinderen.

Der udpeges tre kandidater som alle modtager et trænerkursus. Vinderen modtager desuden kr. 5.000,-
Læs mere om prisen på denne side, hvor du også kan indstille klubber: Årets Børne- og Ungdomsklub 2016

Årets Fynske Holdkammerat
Med denne pris ønsker Nordfyns Erhverv og Turisme at anerkende personer 30+, som dyrker motion og holder sig aktive med en positiv involvering i sporten – både på og uden for banen – og tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre. Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv.

Den gode holdkammerat
Med denne pris ønsker Nordfyns Erhverv og Turisme at anerkende personer 30+, som dyrker motion og holder sig aktive med en positiv involvering i sporten – både på og uden for banen – og tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre. Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv.
  • Er aktiv i klubben og altid går forrest, også ved de mindre sjove pligter
  • Styrker fællesskabet og skaber glæde med sit gode humør
  • Gør en særlig indsats for holdet og bakker op i både med- og modgang.

Har du den bedste holdkammerat, så er det ham eller hende vi skal hædre til Fynsk Fodbold Award 2016.

Prisen er et gavekort på 10.000 kr. til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg.

Læs mere om prisen på denne side, hvor du også kan indstille din holdkammerat: Årets Fynske Holdkammerat

Log ind