Horne f.S. inviterer samarbejdspartnere til fodboldaward

Fynsk Fodbold Award 2016 er en fest for alle i og omkring fynsk fodbold. I Horne f.S. benytter man arrangementet til at samle klubbens samarbejdspartnere til en sjov og hyggelig aften.


Horne f.Sp. har tradition for at samle deres samarbejdspartnere til arrangementer. I år går turen til Fynsk Fodbold Award 2016.
____________________________________________________________

50. Det er det antal billetter, som den sydfynske fodboldklub Horne f.S. har købt til Fynsk Fodbold Award 2016. De mange billetter skal komme både klubben og dens samarbejdspartnere til gode:

- Hvert år laver vi et arrangement for vores samarbejdspartnere, herunder både sponsorer, trænere og udvalgsmedlemmer. Fynsk Fodbold Award er en oplagt mulighed for os til at invitere dem til fest, forklarer klubbens formand Svend Erik Nielsen og uddyber videre:

- Vi vil rigtigt gerne give dem gode oplevelser, så vi styrker deres bånd til klubben. Men vi ved også, at det kræver tid og kræfter at planlægge arrangementer. Til fodboldawarden skal vi bare invitere samarbejdpartnerne og sørge for at hygge os sammen med dem, og det glæder vi os rigtig meget til. Man kan sige, at vi slipper for meget af arbejdet og i stedet kan nøjes med fornøjelsen.

Hele forsamlingen drager i samlet flok afsted i bus, så også selve busturen bliver en del af oplevelsen.

Hvad med jeres sponsorer og frivillige?
Vil I som Horne f.S. også gerne gøre noget ekstra for jeres sponsorer og frivillige, er en tur til Fynsk Fodbold Award måske en god mulighed for jer.

Billetter kan købes enkeltvis på www.billetten.dk, men vi har også sammensat nogle gode klubtilbud, som I kan benytte jer af:
  • Køb 5 billetter og få en gratis kande øl ved ankomst til festen
  • Køb 10 billetter og få to kander gratis øl ved ankomst til festen
  • Køb 15 billetter og få tre kander gratis øl ved ankomst til festen
  • Køb 20 billetter og få den nye landsholdstrøje (til dig der samler en flok!)

Billetpriser (ekskl. billetgebyr):

  • Kategori 1: Kr. 229,-
  • Kategori 2: Kr. 249,- inkl. bus tur/retur fra Odense

Såfremt I ønsker at gøre brug af ovennævnte tilbud, skal I følge nedenstående vejledning.

Send en mail til info@dbufyn.dk, hvor I oplyser følgende:

  • Antal billetter der ønskes samt kategori
  • Klubnavn
  • Kontaktperson inkl. telefonnummer og mailadresse.

Når vi modtager en bestilling af billetter, vil den person der er opgivet som kontaktperson modtage en faktura herfra. Når den er betalt, er pladserne i hus.

Vi ses til Fynsk Fodbold Award 2016!

(klik på billedet for at åbne det i større format)

Log ind