Spiller du på hold med Årets Fynske Holdkammerat?

Ved Fynsk Fodbold Award 2016 uddeles prisen Årets Fynske Holdkammerat for første gang. Prisen går til en spiller over 30 år, som formår at skabe et godt sammenhold og som går forrest både på og uden for banen. Med prisen følger et gavekort på kr. 10.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn.

Old boys dialogmøde

Nordfyns Erhverv og Turisme ønsker at anerkende personer 30+, som dyrker motion og holder sig aktive med en positiv involvering i sporten – både på og uden for banen – og tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre. Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv.

Nordfyns Erhverv og Turisme har et motto der siger: Ingen kan alt, alle kan meget, og sammen kan vi det hele. Prisen ”Årets Fynske Holdkammerat” skal netop være med til at sætte fokus på, at selvom vi lever i en stadig mere individualiseret tid, så efterspørger vi fortsat de fællesskaber, som opstår omkring en fælles passion – og værdsætter de holdkammerater, der gør noget ekstra for fællesskabet. De gode holdkammerater står i virkelig høj kurs og fungerer gennem deres eksempel som forbilleder for andre.

Om prisen
Nordfyns Erhverv og Turisme giver prisen ”Årets Fynske Holdkammerat” til en fodboldspiller m/k 30+ fra en af DBU Fyns klubber, som med sine handlinger og holdninger er en rigtig god holdkammerat. 

I forbindelsen med udvælgelsen vil der særligt blive lagt vægt på, at holdkammeraten:

Er aktiv i klubben og altid går forrest, også ved de mindre sjove pligter 
Styrker fællesskabet og skaber glæde med sit gode humør 
Gør en særlig indsats for holdet og bakker op i både med- og modgang.

Vinderen bliver udpeget af en jury bestående af repræsentanter fra DBU Fyn og Nordfyns Erhverv og Turisme, og offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award den 28. oktober 2016.

Prisen er et gavekort på 10.000 kr. til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg.

Nominer din kandidat
Du nominerer din kandidat til prisen via formularen som du finder nedenfor. Din nominering skal være indsendt senest 1. oktober 2016.

Indstil din holdkammerat her: Årets Fynske Holdkammerat 2016

Log ind