Stævne: Fodbold for sjov - kun for kvinder!

DBU Fyn og Langtved SG & IF byder i fælleskab på Fodbold Fitness-kvindestævne for hold af 5 personer på små baner. Det handler om at få en sjov aften sammen og møde andre Fodbold Fitness-kvinder.


(Klik på billedet for at se det i stort format)

De fleste Fodbold Fitness-hold har det rigtig sjovt, når de træner i klubben. Men, da den sociale hygge er et centralt del af Fodbold Fitness-tanken, er det naturligvis også helt oplagt at mødes med ligesindede Fodbold Fitness-spillere fra andre klubber.

Derfor inviterer DBU Fyn og Langtved SG & IF til Fodbold Fitness-stævne onsdag d. 12. oktober kl. 18.30-20.00, hvor det vigtigste er at få en sjov aften. Der vil være en sandwich og en vand til alle deltagere efter stævnet.

Alle kan være med 
Invitationen er primært til Fodbold Fitness-hold, men alle kvinder kan i princippet være med. Der spilles korte kampe på små baner med 5 spillere på hvert hold, og man kan have lige så mange udskiftere med, som man vil. Om man er dygtig eller mindre dygtig i legen med fodbolden, og om man har det "rigtige" udstyr betyder mindre. Det vigtigste er, at man kan møde op med højt humør - og så gør det jo ikke noget, at man samtidig med hyggen får noget effektiv motion! 

Tilmelding
Det koster 350 kr/hold at deltage. Beløbet inkluderer stævnedeltagelse, mad, drikkevarer - og ikke mindst hyggen!
Beløbet opkræves klubben via DBU Fyn efter stævnet.

Tilmelding til Jacob Skov (DBU Fyn) på jask@dbufyn.dk eller 63115997 senest d. 10. oktober.

Vi håber at se jer til en sjov og hyggelig aften i Langtved.

Log ind