MENU

Dialogmøde omkring ungdomsfodbold

DBU Fyns ungdomsudvalg inviterer alle klubber med ungdomsfodbold til dialogmøde omkring turneringsstrukturen i U13 - U19 drenge og piger.


____________________________________________________________

Har DBU Fyn i dag den rigtige turneringsstruktur? Hvad kan DBU Fyn gøre for, at så mange hold som muligt oplever så gode kampe som muligt? Kunne ombrydning fra halvsæson til halvsæson være en mulighed?

Alle sammen relevante og aktuelle spørgsmål som DBU Fyns ungdomsudvalg gerne vil have en dialog med de fynske klubber om. Derudover skal mødet gerne kaste en masse brugbare input af sig. Input som skal bruges til i fremtiden at kunne sikre den bedst mulige turneringsform - til glæde for alle. 

Dialogmødet er for alle klubber med ungdomsfodbold - ungdomsansvarlige såvel som trænere - og vil finde sted onsdag den 3. maj kl. 18.00 til 19.30 hos Tommerup BK, Tallerupvej 76, 5690 Tommerup. DBU Fyn er vært ved en kop kaffe eller en vand.

Aftenens program

  1. Velkomst.
  2. DBU Fyns ungdomsudvalg redegør for den nuværende turneringsstruktur og baggrunden for denne.
  3. Eksempler på andre former for turneringsstruktur - deriblandt fordele og ulemper.
  4. Debat.
  5. Afrunding og opsamling.
DBU Fyns ungdomsudvalg håber, at så mange som muligt har lyst til at deltage i dette dialogmøde til en god og konstruktiv debat om turneringsstrukturen i fynsk ungdomsfodbold. Af hensyn til det praktiske omkring mødet er tilmelding påkrævet. Dette sker via mail til info@dbufyn.dk senest tirsdag den 2. maj kl. 12.00.Log ind