MENU

Fodbold for sjov: Kom til hyggebold d. 4. maj i Gislev

Torsdag d. 4. maj byder DBU Fyn og Gislev IF i samarbejde på hyggebold på klubbens baner. Der er både Fodbold Fitness-stævne for kvinder og 7-mandsbold for herrer.

For de fleste handler fodbold først og fremmest om at have det sjovt. Sådan vil det også være på anlægget hos Gislev IF, hvor klubben byder til fodboldstævner for både kvinder og herrer. Kombineret med pølser frisk fra klubbens grill, kolde drikkevarer til at skylle dem ned med og forhåbentligt lækker forårssol giver det de perfekte rammer for en sjov og hyggelig fodboldaften.

Fodbold Fitness-stævne for kvinder
     
Der fløjtes til stævnestart kl.18.30 med afslutning kl. 20.00. I det tidsrum er der altså mulighed for, at fodbold fitness-hold kan mødes med ligesindede og dyste og hygge sig sammen.

Det koster kr. 250 pr hold at deltage, og inkluderet i prisen er både selve stævnet og pølser fra grillen. Drikkevarer kan tilkøbes.

Tilmeld dit hold til Jacob Skov på jask@dbufyn.dk senest 2. maj.

Klik på billedet og se mere.

7 mandsstævne for herrer
7-mandsstævnerne er for alle, der bare gerne vil hygge sig med en gang fodbold, og stævnet i Gislev er ingen undtagelse. Vi har ofte deltagere fra både old boys-hold, seniorhold og spillere, der slet ikke er medlem af en klub.

Med andre ord kan man samle et hold af venner, hvis det er det, man ønsker. Stævnet kan også bruges som alternativ til en normal træningsaften. Det vigtigste er sådan set, at man gerne vil havde det sjovt.

Man spiller 3-4 kampe af 15-25 minutters varighed.

Det koster kr. 150 for et hold og tilmelding til Ulrik Sørensen på ulrik@dbufyn.dk eller via KlubOffice senest 30. april.

Prisen inkluderer stævnedeltagelse. Grillpølser og drikkevarer kan købes.

Læs mere her og se allerede tilmeldte hold her.

NB! I tilfælde af for mange tilmeldte hold, kan der være behov for mere end ét stævne. I så fald vil det ekstra stævne blive afviklet i en anden klub end Gislev...men bare rolig, vi vil arbejde for, at der også her tændes op i grillen ;-).

Vi ses på banerne til en god gang hyggebold!


Log ind