MENU

Årets Fynske Fodboldklub: Banneret vil hænge i klubben til evig tid

Sidste år vandt Dalum IF prisen som Årets Fynske Fodboldklub, og den har haft stor betydning for klubben. Du kan nu indstille din klub til at blive Årets Fynske Fodboldklub 2017.

Ved Fynsk Fodbold Award 2016 vandt Dalum IF prisen som Årets Fynske Fodboldklub, og det har givet alle i og omkring klubben et kæmpe skulderklap. Prisen var en stor anerkendelse af alle, som er involveret i klubben, lige fra de frivillige trænere af U5-holdene til klubbens bestyrelse.

I oktober 2016 afholdte DBU Fyn for første gang den Fynske Fodbold Award. Her blev Dalum IF hyldet som Årets Fynske Fodboldklub, og udover præmiesummen på kr. 25.000,- betød hæderen og anerkendelsen enormt meget for alle i og omkring klubben.

- Prisen har givet hele klubben et kæmpe løft. Den anerkendelse, som prisen repræsenterer, betyder enormt meget for alle, der lægger tid og arbejde i klubben til hverdag. Prisen er et stort og symbolsk skulderklap, og det er dejligt at føle, at alt det gode arbejde bemærkes, fortæller næstformand i Dalum IF, Jes Voight og fortsætter:

- I det forgangne år har vi kunnet bruge prisen til rigtig meget. Vi modtog prisen med stor stolthed, og den har givet kulturen og klubånden en stor vitaminindsprøjtning. Banneret, vi fik med prisen, minder os om denne stolthed, og det vil nok hænge i klubben til evig tid, tror jeg.

Indstil din klub til Årets Fynske Fodboldklub 2017
Dalum IF vandt sidste år efter at være blevet udvalgt som en af de tre nominerede til prisen blandt mange indstillede klubber. Nu er det snart tid til at kåre dette års fynske fodboldklub, og du kan allerede nu indstille din klub.

Prisen uddeles til Fynsk Fodbold Award 2017, som afholdes i Otterup Hallerne den 27. oktober. Alle kan indstille en klub til prisen, men der er frist for indstillinger den 3. september 2017. Du kan læse mere om kriterierne og indstille en klub her.

Blandt alle de indstillede klubber udvælger DBU Fyn tre nominerede til prisen. Herefter kårer en jury den endelige vinder. Med prisen følger foruden hæderen en præmiesum på kr. 25.000,-.

Du kan læse mere om awardshowet, og om hvordan du sikrer dig billet til årets fynske fodboldfest lige her.  

Log ind