MENU

Nyt ansigt hos DBU Fyn: Velkommen til Sarah

Sarah Hoffmann er netop startet som ny kommunikationskoordinator hos DBU Fyn.

Sarah Hoffmann er netop startet som ny kommunikationskoordinator hos DBU Fyn.

Sarah er i første omgang ansat i en tidsbegrænset stilling på et år, hvor hun blandt andet skal styrke den klubrettede kommunikation i forhold til for eksempel Bevæg Dig For Livet. Sarah kommer derudover også til at have en række andre kommunikative og administrative opgaver på kontoret i Odense.

- Jeg glæder mig meget til at komme rigtigt i gang med alle de spændende opgaver, der venter. Jeg kommer til at arbejde med mange forskellige områder, så jeg ser frem mod en stejl læringskurve det næste stykke tid, fortæller Sarah og fortsætter:

- Netop variationen af opgaver er noget, der passer mig godt, og jeg kan næsten ikke vente med at komme rigtigt i gang, fortæller Sarah.

Sarah har en bachelor i Statskundskab med et tilvalg i Organisatorisk Kommunikation. Derudover har hun i juni færdiggjort sin kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation.

- Som nyuddannet kommunikatør er man jo langt fra sikker på, at der ligger et job og venter med det samme på den anden side af universitetslivet, så jeg føler mig rigtig heldig. Det er lidt af en drøm at få lov at arbejde inden for fodboldverdenen, som er min helt store passion. Det er fedt at kunne kombinere det med min faglige kunnen og interesse for kommunikation, afrunder Sarah.

Sideløbende med sit kandidatstudium har Sarah haft et studiejob i kommunikationsteamet i By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune, som hun har været rigtig glad for, og som hun vurderer har givet hende masser af værdifuld erfaring, som hun kan trække på i sit nye job.

Vi byder Sarah velkommen til DBU Fyn og fynsk fodbold!

Log ind