MENU

Trænerseminar: Kan du træne børn og unge?

At lave god, fastholdende og udviklende børne- og ungdomstræning er ikke så simpelt, som det måske kan lyde. Faktisk kræver det trænere med høj fodboldfaglighed og forståelse for, hvad der motiverer spillerne. På DBU Fyns Børne- og Ungdomstrænerseminar kan du få viden, øvelser og fif, som du kan bruge hjemme i klubben.


____________________________________________________________

DBU Fyn har gennem en årrække udbudt børne- og ungdomstrænerseminar på til sæsonstarten, og timingen er ikke helt tilfældigt:

- Der kommer mange nye trænere til ude i klubberne op til sæsonstarten, og det er vigtigt, at vi kan tilbyde at hjælpe dem godt i gang ved at give dem nogle redskaber og fif til god træning. Det skaber gode og fastholdende træningsmiljøer. Derfor bør klubledere påtage sig ansvaret for at at deres børne- og ungdomstrænere uddannes. Så jeg vil her komme med en opfordring til alle klubledere om, at de opfordrer deres trænerne til at deltage på seminaret, forklarer formand for DBU Fyns Uddannelsesudvalg Hans Martin Møller og fortsætter:

- Seminaret er naturligvis ikke kun for nye trænere. Alle har brug for ny inspiration og viden, og vi har to fagligt stærke instruktører klar på dagen. Så der er uden tvivl meget at komme efter, også selvom man allerede har erfaring med børne- og ungdomstræning.

DBU-talenttræner og AGF-talentchef deler ud
På seminaret kan kursisterne opleve to instruktører, der hver især har stor erfaring og viden omkring træning af børn- og unge.

Thomas Slosaich, DBU Talenttræner med UEFA P-licens:
  • Emne: Ærgerrighed hos spillere og ansvar for (egen) læring.
  • Om Thomas: Han er forfatter til DBU´s talentmanual og medforfatter til bogen DBU Børnetræning, som indeholder en lang række fodboldøvelser for børn og som er en af grundstene i hele DBU's kursusrække. Han er desuden beskriver af det populære kursus ”Masser af mål – Afslutningstekniske færdigheder” og ansvarlig for uddannelse af DBU Fodboldskoletrænere. 
Rasmus Stenild, Talentchef i AGF:
  • Emne: Hvordan skaber vi en god kultur og et godt træningsmiljø?
  • Om Rasmus: Han er leder af AGF's talentsamarbejde, der involverer 68 samarbejdsklubber. Han har 10 års erfaring som børne- og ungdomstræner og så er han Instruktør ved DBU, hvor han også sidder med i Uddannelsesudvalget.
Seminaret starter med morgenmad og en kort præsentation med efterfølgende visning af øvelser på banerne. Derefter er der frokost i klublokalet og opsamling på dagens øvelser. Der bliver også plads til drøftelser om forskellige aspekter af børne- og ungdomsfodbolden.

5 timers refresh til licenstrænere

Har du en C- eller B-trænerlicens, skal du over en periode, deltage på en række kurser for at opretholde din status som licenstræner. Det er det, vi kalder "refresh".

Over en treårig periode skal B-licenstrænere optjene 20 timers refresh, mens det for C-licenstrænere er 15 timer.

Deltagelse på DBU Fyns Børne- og Ungdomsseminaret giver 5 timeres refresh til B- og C-licens trænere.

Tid, sted og tilmelding
Få din trænerygsæk fyldt op på DBU Fyns Børne- og Ungdomstrænerseminar søndag d. 5. marts kl. 10.00-15.00 hos B1909.

Prisen pr. deltager er kr. 450,-/kursist (inkl. morgenmad og frokost). Tilmelder man 5 personer fra klubben, deltager den femte gratis.

Tilmeld dig nu og senest 3. marts her.

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Kurser > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

Vi ses på DBU Fyns Børne- og Ungdomstrænerseminar!
Log ind