AC Odense og BSF løftede Landspokalen 2017

I weekenden kulminerede landspokalen for henholdsvis Old Boys og Veteran med to kampe, der bød på masser af god fodbold, fantastisk fight og en god portion tidligere Superligaspillere.



Lørdag den 10. juni var der store finaledag i landspokalturneringen 2017 for henholdsvis Oldboys og Veteraner.

I Odense bød AC Odense, Tuse IF velkommen i Oldboys-finalen i årets landspokalturnering, og i Horsens bød Horsens FS sine modstandere fra BSF velkommen. Landspokalturneringen levede således op til sit navn, med hold repræsenteret i de to finaler fra Sjælland, Fyn og Jylland.

AC Odense løftede pokalen

I Odense skinnede solen fra en stort set skyfri himmel, og det var da også to toptændte mandskaber, der gik på banen til dagens opgør.

Kiggede man i dagens kampprogram, var der flere navne, der vakte genkendelse hos den almene fodbold-aficionado. Tidligere OB-spillere som Anders Møller Christensen, Kenneth Møller Pedersen, Ulrik Pedersen og Sune Heilbo var således at finde på holdkortet. Der var derfor også en vis forventning til kampen inden kampstart - en forventning der blev imødekommet af en rigtig god fodboldkamp i gode rammer.

Selve kampen endte 3-0 til AC Odense på et mål kort inden pausen og to fantastiske mål i anden halvleg. Det var således meget fortjent, at AC Odenses spillere kunne få overrakt guldmedaljerne, samt trofæet, efter en kamp, hvor de på dagen viste sig bedre end deres modstandere. 

Horsens FS – BSF

Lidt længere nordvest, i Horsens, tog hjemmeholdet imod deres sjællandske modstandere fra BSF, der havde tilbagelagt en køretur på 260 km. for at kunne stå i på græsset i Horsens til dagens finale.

Med ca. 100 tilskuere på plads til dagens kamp, var stemningen på plads, og det var således op til spillerne at levere tilbage til tilskuerne.

Det må man sige de gjorde. Allerede fra første fløjt af var der fart på, og efter blot 2. min. kunne BSF bringe sig foran og 35 min. senere blev føringen fordoblet.

Hjemmeholdet kom dog stærkt tilbage, så opgøret det endte 2-2.  Derfor måtte kampen i overtid, og trods gode chancer blev der ikke scoret yderligere, så det hele skulle afgøres på straffespark.

Her brændte Horsens FS det første spark, og da ingen andre fra de to hold missede, kunne BSF spillerne juble over titlen som Landspokalvindere 2017.

Tillykke til begge pokalmestrene!


Log ind