Dommernes kontaktoplysninger fjernet fra www.dbufyn.dk

Som en konsekvens af persondatalovens bestemmelser er den dommerliste, der tidligere lå på DBU Fyns hjemmeside fjernet. Se her, hvordan I som klub/træner skal forholde jer, når I skal i kontakt med en dommer, og hvad du som dommer skal gøre, hvis du må melde afbud.

Se dommerens kontaktoplysninger på Fodboldapp'en
Dommerens kontaktoplysninger kan fortsat findes på DBU's Fodboldapp, hvor det dog kun er personer med adgang til at lave holdkort, der kan se dem.

Oplysningerne findes ved at klikke sig ind på holdkortet og vælge knappen "Kontakt info" nederst:



Hvad gør man, hvis dommeren udebliver eller melder afbud?

Begge hold har pligt til at vente minimum 30 minutter efter fastsat kampstart.

Start først med at kontakte dommeren, der er påsat kampen. 

Kan man ikke det, kontaktes DBU Fyns dommervagt, som er åben lørdag og søndag fra 07.30-09.30. Dommervagten kan kontaktes på 6311 5993.

Hvis man er uden for dette tidsrum kan de to klubber blive enige om en person, som dømmer kampen - uanset om vedkommende har dommerkort eller ej. Der kan ikke efterfølgende nedlægges protest over valg af dommer.

Såfremt kampen ikke gennemføres, træffer DBU Fyn herefter en afgørelse i forhold til kampens afvikling.

OBS! Hvis dommeren udebliver skal hjemmeholdet senest 1. hverdag efter spilledagen kontakte DBU Fyn og orientere om en evt. dommerudeblivelse/-afbud. Det gælder også selvom kampen gennemføres med en anden dommer. Det er vigtigt af hensyn til dommerafregningen.

Hvad gør man, hvis man skal aflyse kampen, og dommeren skal have besked?
Mandag-fredag kontaktes DBU Fyn på info@dbufyn.dk

Ved kampaflysning efter kl. 15.00 på kampdagen kontaktes desuden dommeren. Det samme gælder ved kampaflysninger i weekenden.

Hvad skal man som dommer gøre, hvis man må melde afbud?
Afbud mandag-fredag meldes til DBU Fyn på info@dbufyn.dk. Er man nødsaget til at melde afbud efter kl. 15.00 på kampdagen kontaktes desuden hjemmeholdet.

Ved afbud i weekenden kontaktes dommervagten (lørdag og søndag fra 07.30-09.30) på 6311 5993. Er man nødsaget til at melde afbud uden for dette tidsrum på kampdagen kontaktes hjemmeholdet, og der sendes en mail til info@dbufyn.dk.





Log ind