MENU

God start for Personlig Trænerudvikling

De fynske fodboldtrænere har taget godt imod DBU Fyns nye trænerudddannelsestilbud kaldet Personlig Trænerudvikling. Indtil videre har flere end 80 af dem deltaget på kurserne - se video fra et af dem her.

 
I OB inviterede man egne og andre klubbers trænere til børnetrænerkursus, som er et de kurser, der findes i uddannelsestilbuddet Personlig Trænerudvikling.
___________________________________________________________

Personlig Trænerudvikling er et tilbud om skræddersyede trænerkurser for den enkelte klub og træner. Det gælder uanset niveau og aldersgruppe - uanset om man er børne-, ungdoms- eller seniortræner.

Indtil videre er der afviklet 4 kurser med i alt omkring 80 kursister, og flere er planlagt rundt om på Fyn.

I Horne f.Sp. valgte de et kursus for seniortrænere med fokus på højt genpres og sideforskygninger.

- Før kurset snakkede jeg med instruktøren og aftalte, hvad det var for nogle emner, vi gerne ville have fokus på. Det var super godt, at vi kunne få inspiration og øvelser til lige præcis de ting, vi gerne vil træne med vores eget hold. Derudover var det en stor fordel, at træningen på kurset foregik med vores egne spillere, så det var direkte overførbart til vores træninger i fremtiden. Vi har allerede brugt en del af det, og vi kommer helt sikkert til at bruge flere af øvelserne fremover, fortæller klubbens kontaktperson for kurset, Heino Pedersen, som altså også selv deltog i kurset.

Det seneste Personlig Trænerudviklingskursus var et børnetrænerkursus i OB i. Her var flere end 25 kursister fra klubben og andre fynske klubber samlet til børnetrænerkursus - se videoen ovenfor.

Personlig Trænerudvikling indeholder tre kursustilbud:

Personlig Trænerudvikling - De tre tilbud
Tilbud Indhold Pris og bestilling 
Målgruppetræning  En DBU Fyn-instruktør forestår træningen med øvelser, som matcher spillernes alder og niveau. Dette er en generel inspirations-
træning, hvor trænere kan lære nye øvelser og træningsteknikker. Kurset kan med fordel følges af flere af klubbens eller naboklubbernes trænere. Kurset er gratis!
Gratis
Bestil her 
Tematræning En DBU Fyn-instruktør forestår træningen af et givent emne, som træneren selv vælger og gerne vil blive dygtigere til at træne. Se eksempler på, hvad det kan være her.
1500,-
Bestil her 
Supervision  Klubtræneren forestår selv træningen, men observeres af en DBU Fyn-instruktør, som efterfølgende giver feedback og forslag til optimeringer til træneren. De udarbejder sammen en udviklingsplan for træneren, hvis han/hun ønsker det.
1500,-
Bestil her 

Er du eller din klub også interesseret i at få et trænerkursus?

Så kontakt:

Jesper Bendix Madsen, uddannelseskoordinator
jebm@dbufyn.dk, 63115995


Log ind

c