DBU Pokalen: Fynsk brag livestreames med kommentator

Serie 2-holdet DSIO får kamp til stregen i DBU Pokalen, når de i et vaskeægte lokalbrag møder traditionsklubben B1913 fra Danmarksserien. Den stærke modstander skræmmer dog ikke DSIO. Kampen live-streames med kommentator.

DBU Pokalen
____________________________________________________________

Mens finalen i DBU Pokalen venter en lille uges tid ude i fremtiden, er jagten for at komme i næste års finale for længst begyndt. Siden begyndelsen af april har serie-holdene over hele det danske land kæmpet for at kvalificere sig til hovedturneringen, hvor divisionsholdene og senere Superliga-holdene træder ind.

DSIO fra serie 2 er et af de mandskaber, hvor drømmen om et europæisk eventyr lever i bedste velgående, og når holdet skal forsøge at tage det næste skridt videre i turneringen, bliver kampen live-streamet og kommenteret. Det sker, når DSIO tirsdag møder traditionsrige B1913 i et lokalbrag.

Historisk opgør venter "Pink Army"

Serie 2-holdet kan ikke vente med at spille kampen, der vil blive skrevet ind i klubbens historie uanset resultatet.

- Det er fantastisk, at vi har vundet live-stream og kan få the ’Pink Army’ ud på skærmen. Det er en kæmpe oplevelse og den største kamp i klubbens historie. For mange af spillerne er det første gang, at de møder så godt et hold, siger cheftræner Flemming Houlind, der ansøgte om at få live-streamet pokalkampen på klubbens vegne.

DSIO-holdet består stort set kun af studerende, og de kæmper til daglig for at blive i serie 2. Men holdet frygter ikke opgaven mod B1913.

- Vi er vant til at være underdogs. Vi ved, at der skal kæmpes for hver eneste bold for at få resultater. Så B1913 skræmmer os ikke, fortæller Flemming Houlind

Opgøret spilles ved Provstegårdsskolen tirsdag den 23. maj kl. 18.30.

Om det lykkes David at nedlægge Goliat, kan du se live her - hvis du da ikke møder op på stadion.

Vind næste live-stream

Dit hold kan blive det femte i rækken til at få live-streamet jeres kamp i DBU Pokalen. Det gør I ved at sende en ansøgning med jeres begrundelse lige her


Log ind