MENU

Golden League fortsætter i næste sæson

De gode erfaringer med årets Golden League har givet pilotprojektet et år mere, men under nyt navn og med mere fokus på at udbrede erfaringerne til andre rækker.

Golden League godt i gang
____________________________________________________________

Golden League blev sat i søen for et år tilbage som et tilbud til de allerbedste hold i Jylland og på Fyn. Ideen var at fokusere mere på matchning af holdene fremfor geografi, så kampene blev bedre, og den strategi er gået over al forventning.

- Vi oplever, at stemningen både blandt spillere og på sidelinjen er så meget bedre til en kamp, der slutter med et eller to måls forskel, end til en kamp hvor det ene hold taber stort. De kampe får vi med den store fokus på matchning af de bedste hold, der er i Golden League, fortæller John Emil Johansen, der er formand for DBU Fyns Børneudvalg.

Derfor er det nu besluttet, at Golden League fortsætter et år mere.

Udbredelse af erfaringer

Et af formålene med at lade Golden League fortsætte endnu et år er, at forsøge at udbrede de gode erfaringer med matching, som man har gjort sig i Golden League, til de andre børnerækker.

- Vi matcher alle hold i alle rækker efter bedst mulig evne, men geografi betyder bare mere eller mindre alt efter niveau, og derfor skal vi i det kommende år se, om vi kan flytte nogle af de gode erfaringer med matching blandt de allerbedste ned gennem rækkerne, uddyber John Emil Johansen.

Nyt navn

Navnet Golden League har været en hentydning til aldersgruppen blandt spillerne, der befinder sig i den motoriske guldalder, men fra det nye år leder rækken efter nyt navn.

Man ønsker at rækkenavne skal tage udgangspunkt i ordet liga, og det gør sig også gældende for Golden League, der derfor søger et navn, der tager udgangspunkt i ordet match og liga.

Hvis man er i det kreative hjørne, er man således velkommen til at maile et forslag til Mogens Jørgensen på moge@dbufyn.dk

Vil du være med?

Det ekstra år med Golden League betyder også, at der skal findes nye U10-hold til den kommende sæson af Golden League. Ansøgningsperioden er netop åbnet i dag, mandag d. 15. maj, og hvis man som træner vil have sit hold med, skal man skrive en motiveret ansøgning til Mogens Jørgensen ved DBU Fyn.

Ansøgningen skal udover den skriftlige del indeholde årgangens størrelse samt oplysninger på den trup, man agter at deltage med – det drejer sig om navn og fødselsdato på spillerne.

Ansøgningen skal senest være sendt d. 29. maj klokken 12.00 til moge@dbufyn.dk.

Log ind

c