MENU

Husk holdkortet: Så nemt kan det klares

Træneren skal ikke sidde ved skrivebordet, træneren skal være på sidelinjen. Derfor har vi gjort det endnu nemmere at udfylde holdkort, så du kan koncentrere dig om holdet.


Brug tiden bedst muligt som træner eller holdleder (foto: Keld Stampe).
 


At udfylde holdkortet før kampen er et nødvendigt onde, så derfor skal opgaven ikke tage længere tid end højst nødvendigt!

Med det in mente har vi lavet et par genveje til dig, så du kan holde fokus på kampen og ikke på holdkortet.

Start med holdopstillingen fra sidst

I sæsonens første kamp skal du søge spillerne frem og tilføje dem, men allerede fra anden kamp spørger systemet dig, om du bare vil hente samme spillere som sidst.

Herefter laver du blot de formentlig få justeringer, der er forskellige fra sidst og så er holdkortet udfyldt. Klar til kamp!

Og når du nu er i gang - påfør trøjenumre på spillerne på holdkortet, så modstanderne kan livescore korrekt. Trøjenumrene følger også med til næste holdkort.

Bliv påmindet af din mobil

Hvis du udfyldte holdkortet til holdets seneste kamp, får du 24 timer før næste kamp en notifikation på din smartphone, der minder dig om at udfylde holdkortet. Igen halvanden time før kampstart får du en ny påmindelse.

Ønsker du ikke denne påmindelse, kan du slå den fra i Indstillinger > Beskedcenter.

Læg holdkortet på forsiden af app'en

Det er også muligt selv at flytte rundt på app-værktøjerne i DBU's Fodbold-app, så du kan med et par klik flytte holdkortværktøjet om på forsiden, så du lynhurtigt kan finde det næste gang.

Du klikker blot på menupunktet "Min forside" og så kan du selv bestemme layoutet på din Fodbold-app:

          

I hvilke rækker skal der udfyldes holdkort?
Holdkort skal udfyldes i de samme rækker, som før de blev elektroniske. Dvs. fra og med U12 og op til senior. Der udfyldes ikke holdkort for ”de gamle”. De elektroniske holdkort skal desuden ikke udfyldes i DBU-rækker.

Hvad hvis man glemmer at udfylde holdkort?
Holdkort skal udfyldes før kampstart. Der kan dog ændres i holdkortet i op til 7 timer efter kampstart i tilfælde af at en spiller bliver skadet under opvarmning eller ikke kommer på banen.

Er holdkortet ikke udfyldt senest da, eller er der færre spillere på holdkortet end turneringsreglementet foreskriver som minimum for at gennemføre en kamp, vil klubben modtage en rykker på mail. Samtidig åbnes der for, at klubben selv kan udfylde holdkortet indenfor 48 timer efter, at rykkeren er sendt. Samme procedure bliver gældende for efterfølgende rykkere, som følges af et gebyr.

1. rykker: Gratis
2. rykker: kr. 50,-
3. rykker: kr. 300,-

Såfremt holdkortet ikke er udfyldt 48 timer efter udsendelse af 3 rykker vil holdet blive taberdømt i den pågældende kamp (de får ikke oprykningsforbud).Kilde: DBU Jylland (red., DBU Fyn)

  

Log ind