MENU

DBU Fyn og Albani takker klubbens frivillige

Det kræver tid og overskud at få sagt tak for indsatsen. DBU Fyn og Albani hjælper klubberne med det - ganske gratis! Det sker med rundvisning, ølsmagning, en bid mad og et spændende oplæg fra massør Allan Poulsen, der har oplevet lidt af hvert sammen med bl.a. de danske fodboldlandshold.

DBU Fyn og Albani inviterer i samarbejde frivillige fra de fynske klubber til Frivillig Fredag.
____________________________________________________________

Den 29. september 2017, på den nationale frivillighedsdag ”Frivillig Fredag”, inviterer DBU Fyn og Albani de frivillige i de fynske klubber til en hyggelig eftermiddag og aften på Albani.

Frivillig Fredag er kommet til via Social- og Integrationsministeriet. Dagen er en national markering og anerkendelse af de mange danske frivilliges indsats.

I en travl klubhverdag kan det nogen gange knibe med tiden til at få påskønnet den indsats, som klubbens mange frivillige gør. Det vil DBU Fyn og Albani igen i år hjælpe med til ved at invitere klubbernes frivillige til et gratis arrangement.

Dagens program
Arrangementet afvikles ved DBU Fyns hovedsponsor Albani, hvor der indledes med en rundvisning på bryggeriet efterfulgt af ølsmagning. Dernæst er det tid til en bid mad. Efter maden kan deltagerne opleve Allan Poulsen, som har masseret nogle af verdens bedste sportsben. Både fodboldben og håndboldben. Hans karriere som massør for de danske fodboldlandshold startede i 1983, da Danmark slog England med 1-0 på Wembley på et mål scoret af Allan Simonsen. Siden blev det til mange gode, sjove og anderledes oplevelser, når turen gik med landsholdene rundt i verden, og det er bl.a. dem, han deler med deltagerne på dagen.

Programmet for dagen ser således ud:

16.00: Velkomst og tak til de frivillige ved DBU Fyns formand Bjarne Christensen
16.10: Rundvisning på Albani
17.15: Ølsmagning
18.30: Spisning
19.00: Allan Poulsen - foredrag og historier fra et langt liv i sportens verden.
20.00: Tak for i aften og tak for indsatsen

Deltagere og tilmelding
Klubberne kan deltage med 4 personer, og da der er et maks. deltagerantal på 80 personer, vil tilmelding være efter først-til-mølle-princippet. Man bestemmer selv, om man vil invitere trænere, ledere, forældre, ham der står for boldrummet eller nogle helt andre med. Alle frivilliges indsats har værdi og bør anerkendes.

Tilmelding foretages på mail til: info@dbufyn.dk

Vi mødes i gården inde på Albani ved port 3, kl. 16.00.

Vi glæder os til at se jer til en festlig dag i frivillighedens og fodboldens tegn!
Log ind