Debatmøde om nyt turneringsoplæg for ungdomsrækker

Er du træner eller leder med tilknytning til U13, U14 eller U15 Drenge i de to øverste niveauer? Så inviteres du til et orienterings- og debatmøde 6. september i Horsens vedr. oplæg til en ny turneringsstruktur.

foto: LLN Press

En arbejdsgruppe under den Nationale Sportslige Vision (NSV) har i foråret 2018 arbejdet på at lave et oplæg til en ny landsdækkende turneringsstruktur for de 2 øverste niveauer i U13, U14 og U15 Drenge. Den nuværende turneringsstruktur har kobling til licenssystemet og det vil turneringsstrukturen i oplægget også have.

DBU Jylland og DBU Fyn inviterer i samarbejde med Divisionsforeningen og DBU’s Herreeliteungdomsudvalg som et led i ovenstående arbejde til et orienterings- og debatmøde vedr. oplæg til en ny turneringsstruktur for U13, U14 og U15 Drenges 2 øverste niveauer.

Tilmeld dig mødet og kom med dine input

Mødet finder sted torsdag den 6. september kl. 18.00-20.30 i Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens.

Trænere- og ledere i jyske og fynske klubber, der har hold med i U13, U14 og U15 Drenges Liga 1 og 2 samt øvrige interesserede, er meget velkomne til at tilmelde sig mødet. Tilmelding sker pr. mail senest mandag den 3. september til ilun@dbujylland.dk (klub/organisation, navn, funktion ønskes oplyst ved tilmeldingen).

DBU er vært ved sandwich samt vand og kaffe/te, og deltagelse er gratis.

Dagsorden:
1. Velkomst og baggrund med mødet
2. Orientering om DBU’s nye licenssystem og opklarende spørgsmål
3. Gennemgang af og debat om oplæg til ny turneringsstruktur
4. Datoplan og videre handlinger
5. Eventuelt   

Log ind