Den er ikke verdens største pokalturnering, men den er vores!

Den fynske pokalturnering – Albani Pokalen – bliver afgjort for både kvinder og mænd med finaler, som spilles samtidigt på KFUMs baner i Odense den 31. august. Læs mere her, og kom og støt op om den skønne fynske seniorfodbold.

Albani Pokalen er navnet på den fynske seniorpokalturnering, hvor kvindehold fra Serie 2 til og med Albaniserien og herrehold fra Serie 5 til og med Serie 3 kan stille op. I årets turnering har 14 kvindehold og hele 63 herrehold været med, men nu er der kun fire hold tilbage. Blandt disse skal vi finde årets to fynske pokalmestre.

Hos kvinderne bliver det en gentagelse af sidste års finale, hvor Odense Q skal spille imod Kildemosens BK. Hos mændene møder OKS og FC Hjallese hinanden i finalen. OKS slog Allesø GF med 6-5 i semifinalen, imens FC Hjallese spillede sig i finalen ved at slå B1913 med 4-1 i deres semifinale tirsdag aften.

Kom og støt finalearrangementet
Albani Pokalen afsluttes med et hyggeligt finalearrangement, hvor de to finaler spilles samtidigt på baner ved siden af hinanden. Det foregår på KFUMs baner i Odense fredag den 31. august kl. 18.00.

Hvis du ikke allerede har planer, opfordrer vi til, at du kommer ud og nyder årets sidste officielle sommeraften ved at støtte op om den fynske seniorfodbold. Det er muligvis ikke den pokalturnering i verden med det højeste fodboldtekniske niveau og heller ikke den største, men den er vores!

Tid: Fredag den 31. august 2018 kl. 18.00
Sted: Odense KFUM, Rismarksvænget 11, 5200 Odense

Log ind