MENU

Med uddannelse kan du blive endnu dygtigere

Vi har mange forskellige uddannelsestilbud til både trænere, klubledere og dommere på hylderne. Vi giver dig her et overblik over de aktuelle muligheder.

For trænere

C-uddanelse (for børne- og ungdomstrænere)
C1 er første trin på vejen til at blive uddannet børne-/ungdomstræner, og i den nærmeste fremtid udbydes der følgende tre kurser på Fyn:
Andet trin på vej mod DBU’s C-trænerlicens er C2-kurset, som du kan tilmelde dig, når du har gennemført C1:
B-uddannelse (for ungdoms- og seniortrænere)
B1 kan enten være sidste trin på vejen mod din UEFA C-licens eller første trin på vejen af din træneruddannelse som ungdoms- og seniortræner:
Du kan læse mere om B1 her.

Inspirationstræning
Hvis du ikke har lyst til at kaste dig ud i en rigtig træneruddannelse lige nu, har du mulighed for at få inspirationstræning.
Du kan få en instruktør ud til træning med dit eget hold i jeres træningstid – læs hvordan her
Du har også mulighed for at deltage i inspirationstræning i en anden klub. Her kan du se, hvor der lige nu er planlagte inspirationstræninger. Du skal bare møde op til træningen på dagen. Tilmelding er ikke nødvendig.

For klubledere

Også for klubledere har vi en række tilbud:
 • DBU Fyn Klublederakademi
  Kurset henvenvender sig til klubbers bestyrelsesmedlemmer. Det primære fokus vil være ledelse og uddelering af opgaver.
 • Klubbens IT-værktøjer
  3 timers kursus med fokus på KlubOffice, KampKlar, Fodboldapp'en og Mit DBU. Kurset afholdes i jeres klub, når I ønsker det.
 • KlubOffice økonomisupport
  3 timers kursus med fokus på økonomifunktionerne i KlubOffice, herunder automatiske kontingenter. Kurset afholdes i i jeres klub, når I ønsker det.
  Du kan også tilmelde dig dette kursus, som afholdes hos DBU Fyn den 25. september 2018.
 • Klub-CMS
  3 timers kursus med fokus på opbygning af klubbens hjemmeside. Kurset afholdes i jeres klub, når I ønsker det.

For dommere

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med dommergerningen, så har du to muligheder. 
Enten kan du få din klub til at afholde et kamplederkursus, som du kan deltage i. Herefter kan du dømme alle de kampe, som DBU Fyn ikke påsætter dommere til. Det kan være en god måde at finde ud af, om dommerlivet er noget for dig. Kamplederkurset kan bestilles som klubkursus her. Kontakt uddannelseskoordinator hos DBU Fyn, Jesper Bendix Madsen, for yderligere information (jemb@dbufyn.dk eller 6311 5995). 

Du kan også tage et dommergrundkursus – læs mere om, hvad det indebærer her. DBU Fyn udbyder dommergrundkurser igen til vinter. 

Log ind

c