MENU

Det Fynske Fodbolduniversitet: Fra viden til handling i elitefodbold

Mød fodboldforskerne fra Syddansk Universitet, og få viden om, hvordan tests og analyser kan omsættes til individualiserede træningsøvelser for dine spillere. Du kan læse mere og tilmelde dig lige her.

Onsdag den 17. januar kan du deltage i en kursusaften, der vil gøre dig til en klogere fodboldtræner.
Professor Peter Krustrup og lektor Morten B. Randers fra Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet tager deltagerne igennem nogle af de nyeste forskningsresultater inden for kampanalyse og træning af elitefodboldspillere. Med baggrund i træningsfysiologi, tests, arbejdskrav og spillestilsanalyser bliver du klogere på, hvordan analyseresultater kan omsættes til individualiserede træningsøvelser for dine spillere. 

Aftenens kursus vil have høj intensitet og bestå af både teori og praksis. Peter Krustrup, der var assistenttræner for kvindelandsholdet, der vandt EM-bronze i Sverige i 2013, og Morten B. Randers, der har været fysisk træner for AaB’s Superligahold, vil på banen vise, hvordan øvelserne kan gennemføres i praksis – også på serieniveau, hvor tiden til individualiserede træningsøvelser er mere begrænsede.

Tilmeld dig kurset nu
Kurset er en del af Det Fynske Fodbolduniversitet og bliver afholdt onsdag den 17. januar 2018 kl. 18.00-21.30 i B1909. Kurset henvender sig til ungdoms- og seniortrænere. Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet tæller desuden med i forhold til opfriskning af B-licens, hvor det tæller for tre timer.

Tilmeld dig kurset med Peter Krustrup og Morten B. Randers her.

Denne udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet
Kurset med de to forskere er det næste i rækken under denne udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet. Billederne fra de tidligere kursusaftener kan du se på vores facebookside.

Efter kurset med Peter Krustrup og Morten B. Randers venter det sidste kursus i denne udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet. Den 29. januar sætter Lars Olsen punktum ved at fortælle, hvad der ligger bag Færøernes succes på banen, og hvad forskellen er mellem at spille fodbold på Færøerne og i Danmark. Læs mere om alle kurserne under Det Fynske Fodbolduniversitet her.

Log ind