MENU

Fynsk Fodbold Award 2018: Andreas Bo vender tilbage!

Sidste års Fynsk Fodbold Award blev et brag af en fest, og forberedelserne til dette års awardfest er i fuld gang. Første navn på plakaten er TV-stjerne og komiker Andreas Bo, som igen i år er klar til at sprede stjernestøv og højt humør ud over awardshowet.

Andreas Bo har sendt det fynske fodboldfolk en lille hilsen.
____________________________________________________________

26. oktober. Det er den dato, man skal notere sig rundt om i de fynske fodboldstuer. Det er nemlig på den dato, at fynsk fodbold igen fejrer sig selv og hinanden til Fynsk Fodbold Award 2018 i Otterup Hallerne.

Festen byder på awardshow, underholdning, livemusik fra kendte kunstnere, mad og drikke - og ikke mindst ømme dansefødder!

Så er der grin på menuen!
Der var højlydte grin og god stemning, da Andreas Bo i 2017 styrede det fynske fodboldfolk gennem prisuddelinger til Fynsk Fodbold Award på vanlig humoristisk vis, og det er han klar til igen i år.

Andreas Bo er kendt for bl.a. Cirkusrevyen, Live fra Bremen, Rundt på Gulvet og en række af sine egne standup shows. Han er måske især kendt for sin evne til at parodiere kendte personer, som Kim Larsen og Thomas Blachman. 

Kom med til fest
Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere ja kort sagt alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk der bare er fodboldinteresseret og har lyst til en sjov aften. Bag festen står igen DBU Fyn, Nordfyns Erhverv- og Turisme, Albani, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Sport Event Fyn.

- Vi glæder os til igen at invitere fynsk fodbold til fest. Både i 2016 og 2017 har vi sammen med forskellige aktører fra den fynske fodboldverden skabt et brag af en fest. Vi håber at se mange fra den fynske fodboldverden igen i år, fortæller DBU Fyns administrationschef Claus Gramm Pedersen og fortsætter:
 
- Sidste år kunne vi melde alt udsolgt allerede en måned før festen, så jeg vil da opfordre alle til at booke deres billetter i god tid. Som klub kan man f.eks. bruge festen som en mulighed for at sige tak til de frivillige eller sponsorerne ved at invitere dem med til awarden.

Der er i alt 550 billetter til Fynsk Fodbold Award 2018.
Øvrige kunstnere offentliggøres i den kommende tid.

Book jeres billetter nu
Allerede nu kan I booke jeres billetter på info@dbufyn.dk.

Prisen pr. billet er kr. 259,- (+ kr. 10 i gebyr).

Vi ses til 
Fynsk Fodbold Award 2018

d. 26. oktober i Otterup Hallerne.


Se video fra sidste års fest her:

Log ind