MENU

Fynsk Fodbold Award 2018: Mr. Swing King og DK's bedste Gasolin show klar til fest!

Programmet for underholdningen til Fynsk Fodbold Award 2018 ligger nu klar, og den står på fest og dans! Festen foregår 26. oktober i Otterup Hallerne, og den er for alle i og omkring fynsk fodbold - spillere, dommere, klubledere, trænere osv.

Han kom, han så, han sejrede!
Den velkendte frase kan roligt bruges om Peter AG's seneste optræden ved Fynsk Fodbold Award tilbage i 2016. Til oktober vender han tilbage for at feste med det fynske fodboldfolk og med sin enorme energi og klassikere som Mr. Swing King, De Vilde Kaniner, Den Dejligste Morgen og mange flere i bagkataloget lægger "AG" op til endnu et brag.

Først tror du det er Gasolin, så tror du, det er løgn!
Peter og De Andre Kopier har siden 1993 turneret landet rundt med Gasolin og Kim Larsens store hits, og de er i dag Danmarks ubestridt bedste Gasolin og Kim Larsen-kopiband. De er også på plakaten til Fynsk Fodbold Award 2018.

Alle der har oplevet "kopierne" ved, at hvis man lukker øjnene, er det som at høre den folkekære Larsen, og hvis man åbner dem igen, ser man et fyldt dansegulv. 

- Jeg har selv oplevet Peter og De Andre Kopier til fester, så jeg kan garantere, at der bliver tryk på dansegulvet. Det er simpelthen for festligt at sidde stille til, og så kender man jo alle sangene - hver og én, forklarer DBU Fyns administrationschef Claus Gramm Pedersen og fortsætter:

- Jeg synes, vi har sammensat et godt og meget festligt program til det fynske fodboldfolk, og vi glæder os rigtig meget til igen at feste med dem og fejre fynsk fodbold.

HitOrchestra og Andreas Bo bidrager til løjerne 
De festlige rammer skabes ikke kun af Peter AG og Peter & De Andre Kopier. Også HitOrchestra leverer danserytmer, og så er Andreas Bo klar til på vanlig humoristisk stil at guide det fynske fodboldfolk gennem årets prisuddeling.

Følgende priser uddeles på aftenen:
  • Årets Fynske Fodboldklub
  • Årets Fynske Børne- og Ungdomsfodboldklub
  • Årets Fynske Fodboldleder
  • Årets Fynske Fodbolddommer
  • Årets Holdkammerat
  • Årets Skulderklap-hat (ny pris)
Der er med ord meget at se frem til på en aften, der naturligvis også byder på god mad, kolde Albani-produkter og feststemte folk fra den fynske fodboldverden.

Book jeres billetter nu
Sidste år blev de røde lamper tændt allerede en måned før festen, så det kan være en god ide at booke jeres billetter til Fynsk Fodbold Award 2018 allerede nu.

Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk

Prisen pr. billet er kr. 259,- (+ kr. 10 i gebyr).

Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere - ja kort sagt, alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk, der bare er fodboldinteresserede og har lyst til en sjov aften. Bag festen står igen DBU Fyn, Nordfyns Erhverv- og Turisme, Albani, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Sport Event Fyn.

Fodboldawarden kan f.eks. bruges af klubber som en måde at sige tak til frivillige, sponsorer m.fl.

Vi ses til 
Fynsk Fodbold Award 2018

d. 26. oktober i Otterup Hallerne.


Se video fra sidste års fest her:

Log ind