MENU

Store Trænerdag: Hør Hareide fortælle om Danmarks vej til VM

Den 10. maj er det igen tid til Store Trænerdag, hvor du bl.a. har muligheden for at høre herrelandstræner Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson fortælle om 'Vejen til VM' og få inspirationstræning fra Brøndby IFs U17 drengetræner.

Store Trænerdag er en spændende dag for alle engagerede fodboldtrænere på alle niveauer. Der er mulighed for at hente inspiration til træningen hjemme i klubben og få et spændende indblik i det danske herrelandsholde vej til VM fra nogle af hovedpersonerne - Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson.

Vejen til VM
Åge Hareide skiftede i løbet af kvalifikationen formation fra 3-5-2 til 4-3-3, men det er egentlig andre ting, han ser som de vigtigste årsager til, at Herrelandsholdet fik kvalificeret sig til VM.

- Det har været altafgørende, at vi har haft kontinuitet på holdet. Det tror jeg spiller en meget større rolle end formationsskiftet. Vi har skiftet meget lidt på holdet. Der har været lidt med nogle backs, men ellers er det næsten kun ved skader, vi har skiftet. Det har betydet, at spillerne kender deres rolle og opbygger stærke relationer. Selv de spillere, der ikke har spillet så meget, kender deres rolle og ved, hvad de skal gøre, når de kommer ind, fortæller den rutinerede træner og fortæller, at det er selve spillestilen, der skal skabe dansk succes i Rusland:

- Kort og godt handler vores spillestil om at komme den hurtigste vej til målet. Uanset om vi erobrer bolden eller starter fra bunden, så er der tempo i vores spil. Kigger man på vores formation, så står vi i en 4-3-3, men for os handler det egentlig mere om rummene på banen, hvor vi arbejder meget med at skabe firkanter. Vores backs bliver brugt i fire forskellige firkanter og skal gerne deltage på den sidste tredjedel. Udover det arbejder vi meget med genpres. Det er en vigtig del af vores spil.

Hør meget mere om vejen og forberedelserne til VM på Store Trænertræf.

Omstillingsspil i Brøndby IF
På programmet er også U17 drengetræner i Brøndby IF. Han vil give et indblik i, hvordan han træner omstillinger med de spirende Brøndby-talenter.

Se hele programmet og tilmeld dig nedenfor. 

Tid Program
10.00          
Ankomst og registrering / Lokale ændring: Klub Europa, indgang A (hovedtribunen)
10.30 Velkomst v/ DBU's trænerudviklingschef Peter Rudbæk
10.45 Sådan træner vi omstilling v/Frank Hjortebjerg, Brøndby U17. baggrund og teori
11.30 Praktik med Brøndby U17 holdet
12.45 Frokost - sandwich         
13.30
Vejen til VM v/Åge Hareide, Jon Dahl Tomasson og Mounir Akhiat
15.00 Tak for i dag!
17.00 Evt. Pokalfinale i Parken (billet ikke inkluderet)


Tilmeld dig her - pris kr. 575,-

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset og søg personerne frem, som skal tilmeldes.

Store Trænerdag giver 5 efteruddanelsespoint (tidligere "refresh") til C- og B-licens.

DBU Træneruddannelse er arrangør af Store Trænerdag. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte DBU Træneruddannelse, Sanni Lindtofte på tlf. 43 26 22 40 eller
Kit Vagner på tlf. 43 26 22 32 

Log ind