Årets Fodboldklub i Danmark: Det var helt vildt!

Ved Dansk Fodbold Award fredag aften vandt Kildemosens Boldklub fra Odense prisen som Årets Fodboldklub i Danmark.

Dette års udgave af Dansk Fodbold Award fandt sted fredag aften i Herning Kongresscenter med den populære TV-vært Anders Breinholt som konferenciers.

I oktober måned vandt Kildemosens Boldklub prisen som Årets Fynske Fodboldklub ved Fynsk Fodbold Award, og netop på baggrund heraf blev klubben også indstillet til prisen som Årets Fodboldklub i Danmark.

Fredag aften skulle spændingen så udløses, og her blev det til den helt store triumf for den odenseanske klub.

- Det var helt vildt! Vi havde hverken regnet med at vinde eller overhovedet turde håbe på det, så vi blev virkelig overraskede. Det var rigtig sjovt at være en del af arrangementet, og vi endte med at have en kæmpe fest i Herning, hvor vi fejrede prisen, fortæller Pernille Teichert, der er ansvarlig for kvindefodbolden i Kildemosens Boldklub, og fortsætter:

- Det giver helt sikkert klubben og alle vores medlemmer noget at samles om, og vi er både ekstremt glade for og stolte over prisen. Det er en kæmpe anerkendelse af det store arbejde, vi har lagt i klubben de sidste år. 

Kildemosens Boldklub er en klub med især kvindeligt vokseværk og er på fem år gået fra at have 15 til nu 65 aktive damespillere i alderen 18-42 år. Derudover har klubben også særligt fokus på deres ældre medlemmer, som prioriteres på lige fod med seniormedlemmerne i klubben. Endelig er Kildemosens Boldklub en klub med stort fokus på fællesskabet på tværs af alder og køn.

Stort tillykke til klubben med den flotte pris!

Log ind