MENU

At spille fodbold på Ærø kan noget særligt

Ærø er jo ikke Fyn, men når det kommer til fodbold, hører den lille ø til DBU Fyn. Derfor bliver der også arrangeret børnestævner på Ærø, og de er en rigtig god mulighed for, at fynske børnehold og deres trænere og forældre kan komme på en skøn fodboldtur.

AF: DBU Fyn Kommunikation, Sarah Hoffmann//

Ærøboerne sejler ofte, når de skal spille fodboldkampe, men især børnene på øen vil også rigtig gerne spille foran deres egne forældre og bedsteforældre, og det giver børnestævner på Ærø muligheden for. De giver samtidigt mulighed for, at fynske fodboldbørn kan komme på en rigtig god tur og komme ud at sejle for at spille fodbold. Se bare hvilken glæde det kan skabe i videoen her:

På Ærø gør både Marstal IF og kommunen rigtig meget for, at de fynske ”fodboldturister” skal få en god oplevelse, når de besøger øen. Du kan læse mere om initiativerne i denne nyhed og om andre klubbers oplevelse af at besøge øen.

 

Nu har I selv muligheden for at komme på fodboldtur til Ærø

Før sommerferien er der tre muligheder for at komme afsted på fodboldtur til Ærø. Det gælder:

- Søndag den 26. maj 2019, hvor der arrangeres både et U11 C-stævne og et U9 C-stævne

- Søndag den 2. juni 2019, hvor der er U10 C-stævne

- Søndag den 23. juni 2019, hvor der er U8 C-stævne

Der er et begrænset antal pladser til stævnerne, så de uddeles efter ’først til mølle’-princippet.

Der er færgeafgang fra Svendborg kl. 9.05. Når I kommer til Ærø, bliver I hentet gratis af en bus, og stævnet starter i Marstal kl. 11.20. I kan være retur med færgen i Svendborg kl. 15.50. Dermed er der altså mulighed for en rigtig god og sjov fodboldsøndag på Ærø for både børn og forældre.

Har I et hold, som passer ind i de nævnte stævnerækker, og som gerne vil på tur, kan I skrive til info@dbufyn.dk.

Log ind