Er klubben klar til den nye sæson?

Med en ny sæson følger også en række forhold, klubben bør være opmærksom på, så alt spiller. Det gælder selvfølgelig på banen, men i høj grad også i bestyrelseslokalet. Derfor har vi her samlet en række OBS-punkter til jer.

1. Klubbens hjemmeside?

Hedder holdsiderne det korrekt, eller er f.eks. U12 blevet til U13? Så husk at ændre navnet på siden.

Mangler der kampprogrammer for et eller flere hold? Så skyldes det, at der ikke er koblet et turneringshold til holdsiden. Det kan gøres på to måder:

  • Bruger man stamhold kunne det gøres allerede ved holdtilmeldingen, men har man glemt det, kan det klares i KlubOffice-menuen Turneringer og hold > Stamhold. Dobbeltklik på stamholdet og vælg højrefanen Turneringshold. Tilf'j turneringsholdet og gem ændringer.
  • Bruger man ikke stamhold på hjemmesiden tilføjes turneringsholdet på selve holdsiden i KlubCMS. Klik på holdsiden og ving af i "Brug turneringshold". Væg nu turneringsholdet.

Er kontaktsiden for bestyrelsen korrekt? Den kan laves som en persongruppe i KlubOffice (meunen Personer > Persongrupper), hvor eksisterende persongruppers også kan rettes.

Persongruppen kan derefter indsættes i KlubCMS som et modul på en side. Det gøres ved at klikke på en side i KlubCMS og vælge topfanen Moduler. Tilføj der modulet. På den måde vises automatisk bestyrelsens kontaktdata fra KlubOffice. 

 

Log ind