MENU

Jeppe forventer at få nye redskaber og sparring

Onsdag den 21. august starter vores næste åbne C1-trænerkursus. Jeppe Davidsen er tilmeldt, og han har sine gode grunde… Hvis du også skal med, skal du skynde dig! Der er nemlig tilmeldingsfrist fredag den 16. august.

Jeppe forventer at få nye redskaber og sparring
I denne uge har Jeppe været fodboldskoletræner, og her blev dette fine holdbillede taget (foto: Jeppe Davidsen)

AF: DBU Fyn Kommunikation / Sarah Hoffmann//

Jeppe Davidsen er 23 år og har spillet fodbold i 20 år. Hans klub er Otterup B & IK, hvor han har spillet det meste af sit liv kun afbrudt af et par år som ungdomsspiller i OB. Da han blev seniorspiller vendte Jeppe nemlig tilbage til barndomsklubben.

I vinters blev Jeppe så engageret af klubben som en af tre trænere for U12-drengene. Det første halve år stod han med sine egne ord mest på sidelinjen og sugede til sig, men nu er han selv blevet ansvarlig for drengene, som er rykket op som U13. Det har givet anledning til, at Jeppe nu vil i gang med noget træneruddannelse.

  • Jeg har tilmeldt mig trænerkurset af flere grunde. For det første går klubben op i, at vi trænere er godt uddannede og tager de nødvendige kurser. For det andet synes jeg selv, at det er en god idé, at jeg kommer ud og lærer noget mere om, hvordan man egentlig er en god fodboldtræner, fortæller Jeppe Davidsen og fortsætter:
  • Jeg håber, at jeg får nogle nye redskaber og måske nogle nye øvelser, jeg kan lave med spillerne. Jeg glæder mig også til at møde andre trænere fra Fyn, som jeg måske kan danne et lille netværk med. Det kunne være rart med nogle bekendtskaber, som man kan bygge videre på og dermed få sparring og inspiration fra hinanden.

 

Vil du også med?

Du kan stadig nå at tilmelde dig samme C1-kursus som Jeppe. Det foregår onsdag den 21. august og torsdag den 5. september i Svendborg. Du kan tilmelde dig kurset her, men skynd dig for der er tilmeldingsfrist fredag den 16. august.

Log ind