MENU

Kæmp for brysterne ved at spille et fodboldstævne

På Lyserød Lørdag den 5. oktober arrangeres et fodboldstævne i Langeskov, hvor der samles penge ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Støt Brysterne’. Der spilles 5 mod 5 på banerne, så er I fx et hygge-/motionshold, et Fodbold Fitnesshold eller et 7-mandshold er dette stævne måske lige noget for jer?

Kæmp for brysterne ved at spille et fodboldstævne
Både mænd og kvinder er velkomne til at spille for den gode sag på Lyserød Lørdag!

AF: Sarah Hoffmann / DBU Fyn og Bevæg dig for livet - Fodbold//

Lørdag den 5. oktober 2019 afholder Kræftens Bekæmpelse ’Lyserød Lørdag’. Her samles der penge ind til kampen imod brystkræft. I denne anledning er Langeskov IF vært ved et fodboldstævne, hvor alle de penge, der samles ind, går til kampagnen ”Støt Brysterne”. Stævnet arrangeres i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold.

Stævnet er for både mænd og kvinder, og deltagerholdene deles selvfølgelig op efter niveau, så det bliver en god og sjov oplevelse for alle.

 

Det koster 700 kr. at deltage, og man må være maksimum otte spillere på et hold (fem på banen af gangen).
Tilmelding skal ske  her 
Der er tilmeldingsfrist mandag den 16. september 2019.

 

Der vil være præmier til bedst udklædte hold, og der sælges mad og hjemmelavet kage, og overskuddet går selvfølgelig til den gode sag.

Dit fodboldmæssige niveau er fuldstændig ligegyldigt. Denne dag er fokus på at have det sjovt, spille for en god sag og at være med til at samle en masse penge ind.

Arrangementet foregår på Børmosevej 5, 5550 Langeskov. Har du spørgsmål, kan du kontakte Lene Sundahl Sørensen fra Langeskov IF på 51173359 eller Bevæg dig for livet-fodboldkonsulent Ida Herlev Nielsen på 21893541.

 

Stævnet i Langeskov er en del af en større national indsats på dagen, hvor i alt syv klubber landet over arrangerer fodboldstævner i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold for at støtte den gode sag. Læs mere om Lyserød Lørdag på Bevæg dig for livet – Fodbolds hjemmeside og på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

 

Log ind