MENU

Ny Facebookgruppe for dig, der er interesseret i alt omkring spillet på de fynske fodboldbaner

Der sker rigtig mange ting i den fynske fodboldverden, men nu er der kommet en Facebookgruppe, som udelukkende vil sætte fokus på det, der sker ude på de fynske fodboldbaner. Skal du være medlem?

Ny Facebookgruppe for dig, der er interesseret i alt omkring spillet på de fynske fodboldbaner

Formålet med gruppen, som DBU Fyns turneringsafdeling står bag, er, at alt det der sker ude på de fynske fodboldbaner skal i fokus. Det betyder, at der både kan være opslag om tilmelding til turneringer/stævner og ledige pladser, men også gode historier fra fynsk turneringsfodbold, information om særlige, relevante regler eller ændringer. Der kan også forekomme opslag, hvor turneringsafdelingen ønsker at skabe en debat og høre jeres holdninger.

Ønsket er nemlig at skabe en kanal, hvor informationen og dialogen med for eksempel trænere, holdledere og kampfordelere bliver lettere. Det skal være et fællesskab for alle, der har interesse i fynsk fodbold.

 

Ikke envejskommunikation

Håbet er, at gruppen kan fungere som et dialogforum og et sted, hvor man kan hente nyttig information. Ønsket er nemlig, at det ikke kun er DBU Fyns turneringsfolk, der vil lave opslag og svare på kommentarer, men at de resterende medlemmer i gruppen også får lyst til at byde aktivt ind.

 

Find gruppen og bliv medlem

Den nye gruppe hedder ”Bolden ruller på Fyn – hele året – hele livet”, og du finder den og kan blive medlem lige her.

Hvis du ønsker at se alle opslag, der laves i gruppen, skal du aktivt ind og slå notifikationer til for alle opslag. Klik på ”Notifikationer” lige over der, hvor du kan skrive et opslag og vælg ”Alle opslag”. Så er du sikker på ikke at gå glip af noget.

Log ind