Ny sæson, ny viden, nye kompetencer!

Som træner stræber du efter, at dine spillere skal blive bedre... Men vil du ikke også gerne selv blive bedre? Meld dig til en af vores kommende trænerkurser, og bliv en endnu bedre træner.

Ny sæson, ny viden, nye kompetencer!
Af: DBU Fyn Kommunikation / Sarah Hoffmann

Det bedste fodboldmiljø skabes af dygtige og engagerede trænere. Fodboldglæde og spillerudvikling skal gå hånd i hånd – og træneren er nøglen.

 

C1 er for alle, og C2 er det næste naturlige skridt

Første trin i den organiserede træneruddannelse er et C1-kursus, som varer 10 timer. Når du har gennemført C1, kan du gå videre på C2, som ligger i naturlig forlængelse af C1. Uddannelsen er formet sådan, at C1 har udgangspunkt i dig som træner, og C2 tager udgangspunkt i spilleren.

Både C1 og C2 kan bestilles som klubkurser, hvor klubben afholder kurset i egne lokaler for sine egne trænere. DBU yder tilskud til alle C-uddannelseskurser. Det betyder, at et C1-klubkursus kan bestilles til kr. 4.350,- (inkl. materialer), og et C2-kursus vil koste klubben kr. 5.650,- (inkl. materialer). Klubkurser kan bestilles her.

Som nuværende eller kommende børne- og ungdomstræner kan du også tage på et åbent kursus. Lige nu kan du tilmelde dig et C1-kursus i Svendborg, som er åbent for alle og særligt henvendt til helt nye trænere. Det afholdes den 21. august 2019. Du kan læse mere om kurset her. Tilmeldingen foregår her.

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset og søg personerne frem, som skal tilmeldes.

Du kan læse mere om hele C-træneruddannelsen her.

 

En inspirationstræning kan give blod på tanden

Inspirationstræning er et tilbud, som alle fynske trænere kan gøre brug af. En inspirationstræning er ikke en del af en organiseret træneruddannelse, men skal netop virke som en inspiration… For nogle giver en inspirationstræning så meget gejst og blod på tanden, at de får lyst til at tage et rigtigt trænerkursus i form af C1.

Alle trænere, unge som erfarne, kan få noget godt ud af en inspirationstræning med en af vores instruktører. Du kan læse mere om inspirationstræning her.

 

Du er desuden altid velkommen til at kontakte John Christensen (johc@dbufyn.dk), hvis du har spørgsmål til vores uddannelser.

Log ind