MENU

SØG MIDLER TIL ALVERDENS FODBOLDFORMÅL

Det kan nogle gange være besværligt at ansøge om midler i forskellige puljer, men meningen med DIF & DGI’s Foreningspulje er, at det skal være let at søge og få tildelt midler. Læs her, hvordan I gør, og hvad andre fodboldklubber allerede har fået penge til.

SØG MIDLER TIL ALVERDENS FODBOLDFORMÅL

Formålet med DIF & DGI’s Foreningspulje er at støtte hverdagens fællesskaber og skabe rum til udvikling i landets idrætsforeninger – herunder initiativer og projekter i danske fodboldklubber. 

Der uddeles årligt ca. 44 millioner kroner, og dem kan I få del i, hvis I har et godt projekt, et initiativ eller gerne vil opgradere klubbens udstyr eller faciliteter til gavn for jeres medlemmer.

Mange helt forskellige fodboldformål har allerede modtaget støtte

Foreningspuljen blev åbnet i foråret 2018, og nogle fodboldklubber har allerede søgt og modtaget midler.

  • Starup UIF fik fx kr. 25.000,- til indkøb af fælles boldvogne. Tidligere havde hvert hold deres egne bolde, som blev låst inde i holdets eget skab, og man delte ikke sådan lige bolde med sine klubkammerater på andre hold. Derfor har de nye fælles boldvogne haft en effekt på klubbens kultur, hvor de allerede har været med til at skabe mere fællesskab, sammenhold og klubånd.

  • Husum BK har fået kr. 50.000,- til at arbejde videre med et pigefodboldprojekt i samarbejde med to lokale skoler. Initiativet indeholder inspirationstræninger og et stævne for pigerne. Til initiativet er der uddelt støtte til rekvisitter som bolde, veste, toppe, spillertrøjer, pokaler, plakater osv.

  • Et sidste eksempel er Hareskov IF, der har fået tildelt kr. 45.000,- til at lave en stor terrasse ved klubhuset. Denne har allerede skabt masser af liv i klubben, og den bliver brugt flittigt af tilskuere i forbindelse med både træning og kamp.


Alt det praktiske
Midlerne kan søges til alverdens fodboldformål. Det kan fx være til nyt materiel i klubben eller til en særlig indsats for at få flere medlemmer - måske har I lyst til at prøve at komme ud til helt nye målgrupper, afprøve nye idrætsinitiativer eller udvikle klubben ved at tilegne jer nye kompetencer? Mulighederne er mange!

Ansøgningsproceduren foregår via Centralt ForeningsRegister (www.medlemstal.dk), hvor I kan læse mere om retningslinjerne for puljen, og det er også her, I skal udfylde et ansøgningsskema.

Puljen åbner igen for ansøgninger den 1. marts 2019, så gør jer klar allerede nu!

Det er en forudsætning for at få tildelt midler, at I har et CVR-nummer og en NemKonto. Hvis I ikke har et CVR-nummer, kan I registrere klubben og få det tildelt her

Hvis I ikke har en NemKonto, skal I henvende jer til foreningens pengeinstitut. Læs mere her.

Log ind