MENU

Næsby BK og DBU Fyn enige om at se fremad

At Næsby BK desværre ikke er med i Sydbank Pokalen 2019/2020, er begge parter naturligvis kede af. Der er sket administrative fejl, men nu er Næsby BK og DBU Fyn enige om at lægge sagen bag sig.

Proceduren i forhold til tilmelding til DBU’s landsdækkende pokalturnering er, at DBU Fyn tilmelder de fynske hold, der spiller fra Serie 5 til og med Danmarksserien. På grund af en administrativ fejl på DBU Fyns kontor, er Næsby Boldklub dog ikke blevet tilmeldt de i år.

- Vi har desværre lavet en administrativ fejl, som vi beklager dybt. På grund af en menneskelig fejl er Næsby Boldklub ikke at finde i dette års pokalturnering, og det tager vi det fulde ansvar for, udtaler administrationschef ved DBU Fyn, Claus Gramm Pedersen og uddyber:

- Vores procedure er, at vi tilmelder klubberne, og derefter udsender vi en kontrolmail til alle klubber. Dette har desværre ikke fanget vores fejl i denne omgang, hvilket vi er meget kede af. Vi vil naturligvis gennemgå vores interne procedure, så vi forhåbentlig sikrer, at det ikke sker igen.

Da de indledende runder i pokalturneringen allerede er spillet, er der ingen mulighed for, at Næsby kan komme ind i turneringen på nuværende tidspunkt. Derfor bliver Sydbank Pokalen 2019/2020 desværre uden deltagelse af det nyoprykkede 2. divisionshold.

 

Næsby er klar til at se fremad

- Vi er selvfølgelig kede af ikke at være med, for det er rigtig sjovt at spille pokalfodbold, specielt hvis man kan trække nogle store hold. Når nu fejlen skulle ske, var det ikke et helt skidt tidspunkt, for det har egentlig passet os rigtig godt med det antal af kampe, som vi har spillet i foråret, og det resulterede jo også i en oprykning, som vi naturligvis er meget stolte over og glade for. Omvendt kunne det i det kommende efterår have givet nogle flere spillere muligheden for at vise sig frem. Vi ønsker ikke at gøre mere ud af sagen. Vi vil følge med på sidelinjen i de kommende spændende pokalrunder, og så glæder vi os til at være med igen i 2020/2021, udtaler Martin Skøtt, driftsleder i Næsby Boldklub.

Log ind

c