MENU

HUSK ANSØGNING TIL DISSE TRE UNGDOMSRÆKKER SENEST 3. JUNI

Ønsker din klub at få hold indplaceret i U19 Drenge Liga 1, U17 Drenge Liga 1 eller U16 Piger Liga 1 efter sommerferien? Så skal I ansøge DBU Fyn senest mandag den 3. juni.

HUSK ANSØGNING TIL DISSE TRE UNGDOMSRÆKKER SENEST 3. JUNI
U17 Drenge i kamp (Foto: Christopher Miller)

Klubber, der ønsker at få hold indplaceret på øverste niveau i U19 Drenge Liga 1, U17 Drenge Liga 1 eller U16 Piger Liga 1 til efterårssæsonen 2019, skal sende en ansøgning til DBU Fyn senest mandag den 3. juni.

Særligt om ansøgning til U19 Drenge Liga 1
Hold, der gerne vil spille i U19 Drenge Liga 1-rækken, skal ansøge via denne formular, og de vil derefter blive udvalgt baseret på tidligere kampe og resultater. Der vil blive udpeget 22 jyske hold og to fynske.

Klubberne udvælges af en arbejdsgruppe nedsat af DBU Jyllands og DBU Fyns ungdomsudvalg, og de udpegede klubber offentliggøres den 14. juni 2019 på DBU Fyns hjemmeside.

Særligt om ansøgning til U17 Drenge Liga 1
Hold, der gerne vil spille i U17 Drenge Liga 1-rækken, skal ansøge via denne formular, og de vil derefter blive udvalgt baseret på tidligere kampe og resultater. Der vil blive udpeget 15 jyske hold og et fynsk.

Klubberne udvælges af en arbejdsgruppe nedsat af DBU Jyllands og DBU Fyns ungdomsudvalg, og de udpegede klubber offentliggøres den 14. juni 2019 på DBU Fyns hjemmeside.

Særligt om tilmelding til U16 Piger Liga 1
Hold, der ønsker at deltage i U16 Piger Liga 1-rækken, skal ligeledes ansøge om, for at gøre sig forhåbninger om at få en plads. Dette gøres via denne formular.

Holdene udpeges ud fra en vurdering af niveauet på de tilmeldte hold. Licensklubberne 2019/2020 er sikret en plads i rækken, hvis de ønsker det. U16 Piger Liga 1 består i efteråret 2019 af op til 16 hold. DBU Fyn udpeger i samarbejde med DBU Jylland op til 16 hold.

Alt om ansøgningsproceduren:
Den præcise ansøgningsprocedure er beskrevet i detaljer her. Bemærk, at jeres ansøgning først er registreret, når tilmeldingen er sket, og I har fået en bekræftelse på, at jeres ansøgning er modtaget. Udover ansøgningen skal man samtidig tilmelde sig rækken i KlubOffice.

Den 14. juni 2019 offentliggøres de udpegede hold på DBU Fyns hjemmeside.

Se også
Wildcard til U14 Drenge Liga 1 og U15 Drenge Liga 2, pulje 2
Strammere ombrydning i drengerækker

Log ind