MENU

Bliv dommer i sommerferien

Unge mellem 15 og 20 år kan tage dommerkort på bare én uge på DBU’s dommercamp. Du møder andre unge med interesse for fodbold, og der er masser af tid til socialt samvær og sjov imellem undervisningen.

Bliv dommer i sommerferien
AF: Marie Lauridsen, DBU Jylland Kommunikation//

DBU’s dommercamp er en sjov og social vej til at blive fodbolddommer. På bare én uge i sommerferien kan 15-20-årige tage dommerkort og blive i stand til at styre fløjten.

Campen tiltrækker hvert år masser af fodboldinteresserede unge og afholdes i 2019 for 12. gang.

Det sociale er i højsædet
Superligadommer Mikkel Redder fortalte sidste år, hvordan det hele startede for ham, da han som 14-årig deltog i dommercampen i 2008:

- Det var skide hyggeligt, og det sociale var virkelig i højsædet på campen. Det giver bånd og fællesskaber for livet – jeg snakker stadig med flere fra dengang, jeg var på camp, sagde han.

- Man får en oplevelse og samtidig udbygget sine lederegenskaber. Det er helt vildt, hvad det at være dommer giver af kompetencer, man kan bruge i hverdagen. Det er noget, du ikke kan læse i en bog – man skal ud på banen og stå i det. Og så giver det også et eller andet at være del af foreningslivet og hjælpe til, uddybede Mikkel Redder, der er superligaens yngste dommer.

Praktiske oplysninger
Dommercampen foregår i Storvorde (sydøst for Aalborg).

Start: Mandag 5. august 2019 (mulighed for indkvartering fra søndag aften)
Slut: Fredag 9. august 2019 (afsluttes med en elektronisk test)

Storvorde/Sejlflod Boldklubs klubhus og anlæg danner rammen omkring spisning og samvær uden for undervisningen. Den praktiske del af undervisningen foregår på banerne ved klubhuset. Teoriundervisningen og indkvartering foregår på Toftehøjskolen i Storvorde.

Det koster 2.400 kroner at deltage. Vær opmærksom på, at langt de fleste klubber betaler for kursistens deltagelse i Dommercampen.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig her, eller du kan bede en leder i din klub om at tilmelde dig via KlubOffice.

Tilmeldingsfristen er 29. juli 2019.

Se mere
DBU’s dommercamp i Storvorde
DBU Dommergrundkursus

Spørgsmål?
Jack Hansen på jaha@dbujylland.dk eller telefon 8939 9993
Thomas Jensen på thoj1947@gmail.com eller telefon 5132 0954

Log ind