MENU

Nye kræfter til Bevæg dig for livet-projektet

Bevæg dig for livet - Fodbold har fået ny projektleder pr. 1. marts 2019. Derudover får vi også en ny Bevæg dig for livet-konsulent, som starter pr. 1. april 2019.

Nye kræfter til Bevæg dig for livet-projektet
AF: Sarah Hoffmann, DBU Fyn//

Søren Erik Nielsen er pr. 1. marts 2019 ansat som ny projektleder for Bevæg dig for livet - Fodbold. Han er 27 år gammel og født og opvokset i Odense, hvor han også er bosiddende. Søren er cand.scient. i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet. Han kommer fra en stilling i Dansk Firmaidrætsforbund, hvor han primært har arbejdet med projekter inden for eSport.

Søren har sin primære arbejdsplads på DBU Fyns kontor i Odense, men vil i kraft af sin rolle som national projektleder også tage en del rundt i landet.

Søren er fodboldmand med 20 års spillererfaring i OB, hvor han også har bestridt poster som træner, dommer, ungdomsformand i amatørafdelingen og for nuværende sidder Søren i seniorledelsen i amatørafdelingen. Søren har endvidere taget træneruddannelsen i Fodbold Fitness.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rigtigt i gang med arbejdet. Jeg synes, at det er et virkelig spændende projekt og en motiverende vision at arbejde for. Jeg ser frem til det brede samarbejde i Bevæg dig for livet og til at møde alle mine nye kolleger, som jeg skal løfte denne vigtige opgave sammen med. Endelig ser jeg især frem til at være med til at gøre en forskel for alle de danske fodboldklubber, der gerne vil udvide deres tilbudsrække og tiltrække nye medlemmer, for jeg er helt sikker på, at vi i det her projekt kan gøre en stor positiv forskel for dem, udtaler Søren Erik Nielsen.

 

Ny konsulent med fuldt fokus på Bevæg dig for livet

Ida Herlev Nielsen er pr. 1. april ansat som Bevæg dig for livet-konsulent, hvor hun både vil have Fyn og Midt- og Sydjylland som sit arbejdsområde. Hendes primære arbejdsopgaver kommer til at bestå af opsøgende arbejde i fodboldklubberne med henblik på at hjælpe dem med opstart af Fodbold Fitness og motionsfodbold.

Ida er 29 år, oprindeligt uddannet cand.soc. i kultursociologi og bosat i Glejbjerg med sin familie. Hun har erhvervserfaring fra Kolding Kommune og har kompetencer inden for bl.a. netværksskabelse, eventkoordinering, samt mobilisering af og samskabelse med frivillige. Derudover har hun mange års erfaring fra fodboldverdenen, både som spiller, træner og bestyrelsesmedlem.

Frivilligt arbejde fylder generelt meget i Idas liv. Bl.a. er hun bestyrelsesmedlem i Glejbjerg Borgerforening, ligesom hun er assisterende træner i Fodbold Fitness, ansvarlig for en kvindefodboldturnering ved Glejbjerg byfest og har blandt andet stået for koordineringen af ”Lyserød lørdag” i 2017 til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

 

Bevæg dig for livet - Fodbold

Ved årsskiftet blev det besluttet, at DBU og DGI ville fortsætte samarbejdet i Bevæg dig for livet - Fodbold i en ny treårig periode. I Bevæg dig for livet – Fodbold kæmpes der for at få flere medlemmer ind i de danske fodboldklubber. I den kommende tre årige periode skal der sættes trumf på arbejdet med at hjælpe de danske fodboldklubber med at tiltrække motionister ved hjælp af de to aktivitetskoncepter kaldet Fodbold Fitness og Motionsfodbold.

Læs mere om projektet her bevaegdigforlivet.dk/fodbold

Log ind