MENU

Manglen på dommere udløser kritisk weekendsituation

Vi har længe kæmpet med, at der ikke er nok dommere. I weekenden, d. 12. og 13. oktober, ser det særligt kritisk ud, og derfor opfordres klubberne til at flytte nogle kampe væk fra denne weekend.

Manglen på dommere udløser kritisk weekendsituation
AF: DBU Fyn // Sarah Hoffmann//

Det er desværre ikke noget nyt, at vi mangler dommere i fynsk fodbold. Hver eneste uge er det en kabale, der skal gå op, for at vi kan påsætte dommere til de nødvendige kampe. Dette gælder også selvom nogle af vores dommere faktisk dømmer rigtig mange kampe hver uge.

Den første weekend i efterårsferien, den 12. og 13. oktober, er der særligt store problemer med at finde nok dommere til alle kampene. Derfor opfordrer vi nu de fynske klubber til at flytte nogle kampe væk fra denne weekend.

Hvis I vil flytte kampen, skal der aftales en ny spilledag og et nyt spilletidspunkt med modstanderen. Herefter skal I kontakte os på mail (info@dbufyn.dk) eller telefon (66178218).

På herresiden er det fra Albaniserien til Serie 2 muligt at flytte kampe til foråret 2020, da der her spilles helårsturneringer.

For Herre Serie 3 og 4 kan der nu, for at afhjælpe problemet, flyttes kampe til weekenden den 2. og 3. november 2019, selvom dette er efter den oprindeligt sidste spilledag.

 

Erfaringen viser, at mange alligevel flytter kampe i efterårsferien

Vores erfaring er, at mange klubber alligevel flytter kampe væk fra efterårsferien, så hvis I heller ikke kan spille i efterårsferien (og dermed den 12. og 13. oktober), må I meget gerne flytte jeres kampe så hurtigt som muligt, så dommerkabalen kan gå op.

 

Vær opmærksom på solnedgangen

Når I flytter kampe i efteråret, skal I generelt være opmærksomme på, hvornår solen går ned, og hvornår det dermed bliver for mørkt til at spille fodbold. Læs mere her.

Log ind

c