I weekenden den 16. og 17. november arrangerer vi sæsonens første futsalstævner for ungdomshold. To uger efter - nemlig den 30. november - gælder det for seniorholdene på Fyn. Det er introstævner, hvor I som ungdoms- eller seniorhold har muligheden for at prøve futsal af.

Der er tilmeldingsfrist til introstævnet for ungdomshold på søndag den 3. november 2019 og for seniorhold søndag den 17. november 2019.


Hold skal tilmeldes introstævnet på vanlig vis via menuen i KlubOffice  (Turneringsadministration > Holdtilmelding > Ordinære turneringer og stævner).

Her finder du den præcis spilledag for hver enkelt årgang i ungdomsrækkerne.


Det særlige ved futsal
Futsal adskiller sig fra indendørs fodbold på flere områder. Der spilles på en håndboldbane eller alternativt på en bane, der måler 20 x 40 meter, og der er ingen bander. 

I futsal spiller man også med en anden slags bold, som er tungere end en almindelig fodbold. Det betyder, at den ikke hopper så meget på gulvet, hvilket gør, at man kan udvikle sin teknik på en god måde ved at spille futsal.

Endelig spiller man også længere kampe i futsal, end man gør i traditionel indendørs fodbold. Faktisk kan kampene ved DBU Fyn-stævner være helt op til 20 minutter lange. 

Er du interesseret i at vide mere om reglerne i futsal, kan du få et godt overblik her.Måske bliver dit hold også grebet af futsal
Hvis dit hold bliver grebet af futsal ved introstævnet, har I efterfølgende mulighed for at tilmelde jer vinterens øvrige DBU Fyn futsalstævner. Der er først tilmeldingsfrist til disse den 24. november 2019 for ungdomshold og den 12. januar 2020 for seniorhold. 


Se mere om futsal for ungdomshold her.

Se mere om futsal for seniorhold her.