På Det Fynske Fodbolduniversitet har ungdoms- og seniortrænere mulighed for at få nye ideer og inspiration med hjem til træningen i klubben.

Det Fynske Fodbolduniversitet 2019/2020 afvikles over fem kursusaftener, og der er spændende trænernavne på plakaten. 
Jeg synes, at vi har fået sammensat et rigtigt spændende program med høj faglighed. Der vil være masser af interessante øvelser og ideer for de deltagende kursister at tage med hjem til klubben. John Christensen, uddannelseskoordinator hos DBU Fyn

Program
Det Fynske Fodbolduniversitet 2019/2020

1. kursusaften: Bjørn Holm
Cheftræner i SfB/Oure og Pædagogisk og faglig ansvarlig for Oure-skolernes samlede fodboldakademi. 

Dato og sted: 19. november 2019 kl. 18.00-21.00 hos B1909

Tema: Hvordan kommer vi videre fra pasningsspillet til positionsspillet, gennembrudsspillet og afslutningsspillet. Hvad kræver det at skabe en spillestil?

Desuden vil Bjørn informere om hvilke værdier der er skabt og hvad det har betydet for sammensmeltningen af de to klubber SfB og Oure FA.


2. kursusaften: Jakob Michelsen
Cheftræner for OB's Superligahold

Dato og sted: 28. november 2019 kl. 18.00-21.00 hos OB (Ådalen)

Tema: Eksempler fra en træning i og dagligdagen i OB.

Jakob er kendt som en oprigtig og levende underviser. Der vil være rig lejlighed for kursisterne til at høre Jakob Michelsens mening om fynsk og dansk fodbold, og især OB´s plads i dette hierarki nu og i fremtiden. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

 

3. kursusaften: Søren Hermansen
U16 Drenge-landstræner

Dato og sted: 2. december 2019 kl. 18.00-21.00 hos Boldklubben Marienlyst

Tema: Afslutninger med fokus på 1v1, bl.a. med inspiration fra Sørens meget roste Pro Licens opgave. Jobbet som landstræner vil naturligvis også være et tema.

Søren har en flot karriere bag sig, som en ualmindelig målfarlig angriber i Danmark og Belgien.Han har formået at tage skridtet fra spiller til elitetræner og er i dag U16 landstræner på drengesiden.


4. kursusaften: Brian Sørensen - Chris Taylor
Cheftræner i FC Nordsjælland Kvinder - Sportslig leder FC Nordsjælland Kvinder

Dato og sted: 22. januar 2020 kl. 18.00-21.00 hos Boldklubben Marienlyst

Tema: Træning i FC Nordsjælland Kvinder + oplæg om det fuldstændige anderledes set up og menneskesyn som er enestående for FCN. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og udfordre den nytænkende måde at bedrive fodbold på.


5. kursusaften: Lars Lungi Sørensen
Head of Coaching i Esbjerg f.B.

Dato og sted: 29. januar 2020 kl. 18.00-21.00 i Aarslev BK 

Tema: Aldersbestemt træning og individuel træning med henblik på at udvikle den enkelte spillers spidskompetencer.

Lars var desuden Technical Director og cheftræner i en stor klub i Indien i 2018. Det vil han også fortælle om. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, om de noget særprægede udfordringer man møder i en i total anderledes kultur i en fodboldmæssigt sovende kæmpe.

 

 OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.
Følg med på DBU Fyns Facebookside og dbufyn.dk, hvor vi løbende vil skrive mere om temaer for de enkelte kursusaftenener.
 
Det praktiske

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller 3 point. Læs mere her

Pris pr. deltager pr. aften kr. 300,-, som også inkluder kaffe og brød.
Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du det ene kursus gratis. 

Vi glæder os til at se en masse fynske trænere på Det Fynske Fodbolduniversitet 2019/2020!