I videoen her kan du følge Frida Clausens oplevelse med at blive fodbolddommer. Hun er nu en af ganske få fynske piger/kvinder, der er sprunget ud i fodbolddommerlivet. Vi vil så gerne have mange flere ligesom Frida – måske er det dig? Du kan blive fodbolddommer uanset dit køn og alder (du skal bare lige være fyldt 15 år).

 

Unge mænd og nu også kvinder… Voksne og ældre… Dommerlivet er noget særligt, men fælles for alle vores fynske fodbolddommere er, at de har et fodboldhjerte uden lige. De træner. De forbereder sig. De er klar. De er spændte. De er fokuserede. De giver alt. De lægger tid i det. De er en uundværlig del af fodbolden.

 

Kunne du overveje at blive en del af dommerfællesskabet og en helt særlig del af vores store fodboldfællesskab?

I starten af 2021 kan du prøve kræfter med at blive dommer på et Dommergrundkursus. Det koster kun 500 kr. at få dit dommerkort. Du kan læse mere om opbygningen af dommeruddannelsen her og om dommergrundkurset her

 

Dommergrundkurset består af en teoridel samt tre uddannelseskampe med en vejleder, hvor du skal ud og dømme rigtige fodboldkampe. Når du når til at skulle dømme dine tre uddannelseskampe, modtager du desuden et sæt Hummel dommertøj.

Vi afvikler følgende kurser i starten af 2021: