Fodbold Fitness bliver stadigt mere udbredt i Danmark i disse år. Derfor har vi i samarbejde med Syddansk Universitet for et par år siden udviklet en Fodbold Fitness-træneruddannelse, som har til formål at inspirere til nye træningsøvelser og øge kendskabet til de sundhedsfremmende effekter af træningen.

Uddannelsen kan både tages af trænere, der allerede står for et Fodbold Fitness- eller motionsfodboldhold, eller af andre interesserede som gerne vil have ny viden og en udvidet forståelse af, hvordan vores krop fungerer - særligt i forhold til fodbold, sundhed og skader.

På et Fodbold Fitness-trænerkursus er der fokus på at få fyldt rygsækken godt op med praktiske værktøjer og viden, som kan bruges i træningen ude i klubberne. Udover lidt teoretisk undervisning er der en masse praktik og rig mulighed for at prøve teorien af i praksis - også på egen krop. Uddannelsen er både for kvinder og mænd og er særligt relevant for personer, der har eller gerne vil have med voksne Fodbold Fitness- og motionsfodboldspillere at gøre.

 

Tilbyd uddannelsen til en person i din klub

Hvis I allerede har et eller flere Fodbold Fitness- eller motionsfodboldhold, som har trænere, der endnu ikke har været på kurset, er det oplagt, at de opfordres til at tage det.

Hvis I i klubben overvejer at starte et nyt Fodbold Fitness- eller motionsfodboldhold op, er det også en god idé at sende en eller flere personer på kurset, så I kan komme så godt fra start som muligt med jeres nye hold.

Vi hjælper jer meget gerne i gang med jeres nye hold eller med at optimere forholdene omkring jeres eksisterende motionshold for voksne medlemmer. Se mere om, hvordan vi kan hjælpe jer her

 

Tilmelding til uddannelsen i foråret er allerede mulig

Kender du én eller er du selv interesseret i at tage uddannelsen, er der gode muligheder for det i her i foråret. Lige nu er der åbent for tilmelding til følgende tre kurser, hvor alle er velkomne:

  • Fodbold Fitness-træneruddannelse, der afholdes i Himmelev-Veddelev Boldklub den 19. april 2020. Tilmeld dig kurset her.
  • Fodbold Fitness-træneruddannelse, der afholdes hos Nr. Bjært Strandhuse IF (i Kolding) den 17. maj 2020. Tilmeld dig kurset her.
  • Fodbold Fitness-træneruddannelse, der afholdes hos KFUM's boldklub i Odense den 24. maj 2020. Tilmeld dig kurset her.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende sig til Søren Erik Nielsen på soeren.erik.nielsen@bevaegdigforlivet.dk