Endelig kan vi komme på fodboldbanen igen! Men hvad må vi - og hvad må vi ikke?

Vi ved godt, at det kan være lidt overvældende at gå i gang med corona-træning. Der er både en række praktiske corona-regler, der skal følges, og så er der jo en træningsplanlægning, der afviger en del fra det kendte.

Sådan kan I træne efter genåbningen
Men vi er klar til at hjælpe dig på vej. Onsdag har du mulighed for at deltage i et gratis webinar - et online-kursus med titlen "Sådan kan I træne efter genåbningen".

Webinaret finder sted onsdag den 13. maj, kl. 17.00-17.45. Sted: Hjemme hos dig selv foran computeren. Online-kurset vil blive optaget, så der også efterfølgende vil blive mulighed for at se det.

På dette webinar bliver de nye regler overskueliggjort - og så er der ikke mindst masser af gode tips til, hvordan du kan bruge de nye DBU Træningsprogrammer, og hvordan du får kommunikeret til spillere og forældre.

 
OPDATERING: Webinaret har nået max. antal deltagere og du må derfor vente og se optagelsen af webinaret. Denne optagelse kan du forvente på hjemmesiden senest torsdag. Vi beklager, men er helt overvældede over den store interesse.


SE/GENSE CORONA-TRÆNINGSWEBINAR HER

DBU Træningsprogrammer i corona-edition
Før corona-situationen lukkede Danmark ned, nåede DBU Bredde at lancere konceptet DBU Træningsprogrammer. En ugentlig mail til alle registrerede børne- og ungdomstrænere med træningsprogrammer inkl. øvelsesvideoer og beskrivelser med tekst og grafik.

Nu lancerer vi så corona-udgaven af DBU Træningsprogrammer. Programmet er 16 øvelser, som er inddelt i 4 kategorier: Teknisk træning, pasninger, afslutninger og konkurrence. Vi anbefaler, at du bruger en øvelse fra hver vandret række til træning, da dette sikrer en genkendelighed for både spillere og trænere og sikrer, du kommer rundt om de forskellige temaer.

Vi anbefaler, at du bruger en øvelse fra hver vandret række til træning, da dette sikrer en genkendelighed for både spillere og trænere og sikrer, du kommer rundt om de forskellige temaer.

Programmerne er ikke årgangsspecifikke, så vi har forsøgt at bringe 16 øvelser, som fungerer på tværs af alder og niveau - brug boksen med forslag til progression og regression i øvelserne, så du rammer dit hold bedst muligt.

Tjek den opdaterede protokol for corona-træning her.

Vi håber, du finder inspiration i vores materiale. - Lad os så komme ud og give den gas på banerne igen!

Se video-guide for corona-reglerne FØR og EFTER træning:


Se video-guide for corona-reglerne UNDER træning: