Prisen Årets Fynske Fodboldleder 2020 gik til Kirkeby IFs driftige formand Jørn Hansen, som vi overraskede med prisen på en råkold novemberaften. Se hvordan det gik til i videoen ovenfor.

Nedenfor kan du læse den indstilling, der sendte hæderen, en buket blomster og en check på kr. 6.000,- Jørns vej.


Indstillingen

Jørn har i i 34 år været formand for Kirkeby IF. Han kender om nogen, hvad der er sket igennem tiden, og han har en del erfaringer med sig. Næsten alle i Kirkeby kender Jørn eller har hørt om ham. Udenfor byen er Jørn Hansen også kendt for at være Mr. Kirkeby.

Jørn er en blæksprutte i klubben, hvor han varetager et hav af forskelligartede opgaver – både på banen som dommer, i bestyrelseslokalerne som bestyrelses- og udvalgsmedlem og i kantinen, som han også passer. Han går også gerne til hånde med Ad Hoc-opgaver, som fastelavnsindsamling, reparationer, malerarbejde og pap- og papirindsamlinger. Men, han er også fyldt med gode ideer. F.eks. var han en af projektmændene bag klubbens opkøb af en gammel bank, der blev lavet til motionscenter. Han er også en drivkræft for sommerfesterne sammen med festudvalget.

Jørn er god til at snakke med alle. Han er meget social og god til at omgås mennesker. Han interesserer sig for alle idrætsgrene i klubben, lige fra løbeklub til gymnastik mm. Han er imødekommende for nyt tiltag og dermed har vi gennem tiden også kunnet tilbyde populære idræt såsom Zumba og Yoga. Samtidig han dog med en sund realisme og en fornuftpræget tilgang til økonomien. Han bærer en stor del af æren for at klubben er solidt drevet. Jørn er meget aktiv i klubben og passer den, som var det hans andet hjem.
Som person er Jørn uselvisk og vedholdende. Han går gerne forrest, når der skal laves noget i klubben. Han er samtidig god til at få andre frivillige med i arbejdet.

Jørns betydning går dog udover klubbens rammer. Hele lokalsamfundet nyder godt af han engagement. F.eks. sidder han med i en gruppe, hvor alle byens foreninger mødes. Jørn kender og arbejder for den store betydning, det har for byen, at der er en aktiv idrætsforening. Han arbejder benhårdt for at Kirkeby IF har en fremtid som en sund forening og vigtig institution i byen.