Opdateret 27. oktober 2020.


Hvad betyder restriktionerne for fynsk fodbold lige her og nu?

  • Fra og med på mandag den 26. oktober er det gældende forsamlingsforbud på 10 personer – for idrætten gælder dette for personer ældre end 21 år (fra 22 år og opefter).
  • Der kan fra mandag den 26. oktober derfor ikke spilles turneringsfodbold for aldersgrupperne senior og opefter.
  • Børn og ungdom må fortsat afvikle stævner og kampe.
  • Forsamlingsforbuddet betyder, at hold hvor der er spillere på 22 år eller derover kun må træne i grupper af 10 personer sammen (inkl. træner).
  • Børne- og ungdomshold med spillere på 21 år eller derunder kan fortsat træne 50 sammen (inkl. trænere). Det nødvendige antal voksne (på 22 år eller derover) der skal til for, at træningen kan gennemføres, må også indgå i de 50 personer, der må være forsamlet.


- Vi er på den ene side glade for, at vi kan spille børnestævnerne og ungdomsturneringerne færdige her i efteråret, men er på den anden side, naturligvis meget trætte af endnu engang at måtte meddele seniorfodbolden, at der nu igen ikke kan spilles kampe,
udtaler formand for DBU Fyn Bjarne Christensen

Vi arbejder fortsat på højtryk for at lave ny protokol for Fodboldens Corona-regler, men her er vi helt afhængige af, at Kulturministeriet, Rigspolitiet og til sidst DIF kommer med de nye retningslinjer. Herefter vil de fynske klubber være de første til at få besked.

Omkring de fynske seniorturneringers afvikling/afslutning vil vi melde noget ud hurtigst muligt.

Skulle I have spørgsmål, kan DBU Fyn kontaktes mandag til fredag mellem kl. 10 og 15 på telefon 66178218 eller som altid på mail info@dbufyn.dk. Dog anbefaler vi, at I afventer de nye retningslinjer.