Frække finter, lækre scoringer og vigtige sejrer. Det lyder som noget, vi heldigvis allerede oplever ude på banerne, og nu rykker de store øjeblikke også igen ind i klubhusene.

Fra og med 21. april er der nemlig igen åbnet for indendørsidrætten for personer, der er 17 år eller yngre. Det inkluderer også eFodbold i foreningsregi.


Maks 25 personer i lokalet

Det er dog vigtigt, at DBU eFodbolds coronaretningslinjer følges. De forklarer bl.a., at der pt. må samles 25 personer, hvoraf personer over 17 år kan indgå såfremt de har en funktion der er væsentlig for afviklingen. Det kunne f.eks. være en træner. Men altså, ingen spillere eller tilskuere over 17 år.

Læs DBU eFodbolds coronaretningslinjer.

 

Jeg er mere end klar til at mødes med klubberne igen, og jeg glæder mig til både at hjælpe nye i gang og genstarte eller styrke eFodbold-tilbuddet i de klubber, der allerede har prøvet kræfter med eFodbold. Jonas Kjær Gervig, eFodbold-konsulent hos DBU Fyn


3 stævner på Fyn inden sommerferien
Genåbningen fejres med 3 eFodbold-stævnedage på Fyn, hhv. 7. maj, 21. maj og 4. juni.

Her er tale om enkeltstående stævner, som ikke indgår i den ordinære DBU eFodbold-turneringer, der sparkes i gang i efteråret. Stævnerne kan derimod bruges til at spille holdet sammen og til at invitere nye spillere med ind omkring holdet. Derfor kalder vi dem i daglig tale for rekrutteringsstævner. Der spilles i rækkerne U8-U12 og U13-U16.

Ligeledes kan alle fynske klubber tilmelde hold. Det gælder også selvom man ikke tidligere har deltaget i DBU eFodbold og selvom man ikke har en Gaming Arena (se længere nede).

Der kan allerede nu tilmeldes hold til stævnerne. Det gøres via KlubOffice, i menuen Turneringer og hold > Holdtilmelding > Turneringer og stævner, eller på mail til Lau Krogshede: lauk@dbufyn.dk.

Vi opfordrer alle eFodbold-klubber til at tilmelde så mange hold som muligt, så der bliver masser af spilletid til alle. Tilmeld derfor hellere to mindre hold end et større, hvis I har mulighed for det. Et hold kan bestå at helt ned til 2 spillere.


Bliv værtsklub

Trænger I til at få noget liv i klubhuset ovenpå en lang nedlukning, er et eFodboldstævne måske et godt bud på noget aktivitet. I så fald kan I melde jer som værtsklub for et eller flere af eFodbold-stævnerne. Send blot en mail til Lau Korgshede herom: lauk@dbufyn.dk.

Værtsklubben findes altid blandt de på dagen tilmeldte hold.

Værtsklubben skal have en Carlsberg Sportsfond Gaming Arena, og hvis der er mange tilmeldte hold, kommer vi evt. med en ekstra, så der kan spilles to kampe på samme tid.


PlayStation 4 eller 5?

Den nye PlayStation 5 er meget efterspurgt, og nærmest umulig at få fingre. Det gælder desværre også for os. Derfor spilles alle eFodbold-kampe i DBU-regi på PlayStation4 frem til og med udgangen af den kommende sæson, dvs. frem tll og med foråret 2022.

Det betyder også at alle klubber nu kan købe en (ekstra) Gaming Arena til samme favorable pris som hidtil.

VI arbejder på, at alle klubber der har kønt Gaming Arena med en PlayStation 4 senere kan erhverve sig en PlayStation 5 via DBU til en meget skarp pris.


Kickstart eller genstart eFodbolden med Jonas' hjælp
Hos DBU Fyn kribler det i fingrene hos vores eFodbold-konsulent, Jonas Kjær Gervig, for igen at komme ud til de fynske fodboldklubber:

- Jeg er mere end klar til at mødes med klubberne igen, og jeg glæder mig til både at hjælpe nye i gang og genstarte eller styrke eFodbold-tilbuddet i de klubber, der allerede har prøvet kræfter med eFodbolden, fortæller Jonas.

Tøv ikke med at kontakte Jonas, hvis I har brug for hjælp eller bare er nysgerrige på, om eFodbold kan være noget for jeres klub.